Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Faby

senior tag

válasz petir #12226 üzenetére

Igen, sokat pályázok, de nem mindig a Waze-zel. Nekem nem egyszerűbb folyamatosan a menüben matatni, matricát hozzáadni, eltávolítani.

Régi verzió:
    Egyszer bekapcsoltam, hogy tervezzen fizetős utakon, és megvettem a matricákat akkor, amikor arra mentem, akár itthon, akár külföldön, nem kellett semmit állítani, tervezett szépen, akár külföldön is fizetős pályán.

Új verzió:
    Ha nem kapcsolom be a matricát minden egyes út előtt, pl Lengyelországba a Szlovák és a Cseh matricát, akkor nem is tervez autópályán! (vagy állandóra bekapcsolom az összes matricát, és lesz@arom, hogy állítgassam folyamatosan, asszem ez lesz a megoldás, ez hasonlít a legjobban a régi beállításra)

Nyilván bennem van a hiba, de számomra nem előrelépés ez a fejlesztés, akármennyire is nehéz, vagy összetett lehetett megcsinálni, sajnálom. De nem vagyunk egyformák, és valszeg én a kisebbségbe tartozok ezzel a véleménnyel.

Ja, és engem is rettenetesen idegesített (nem tudom, mostanában nem használtam az alkalmazást) a folyamatosan, naponta többször felugró kapcsold be a matricát reklám, ráadásul nem is releváns módon pl Cseh matricát akart bekapcsoltatni, vagy random valamelyik megyeit.

Új hozzászólás Aktív témák