- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
Kellemes írás, ahogy a szerző összes többi cikkét is szerettel ''forgatom''.
Mesélek én is egy ideillő sztorit.
2 éve szilveszterkor a kora reggeli járattal jöttem hazafelé, Szentendre és Tahi között kellett áthidalnom a távolságot.
A volánbuszokról tudni kell, hogy vezetőik nem a sebesség megszállottjai, ellenben többnyire pontosak. Valahol Leányfalu elején járhattunk, amikor rámtört a görcs. Még kb 20 perc lett volna hazáig, elkezdtem tehát mérlegelni. Nah, mondtam magamban, nem lesz ennek jó vége, valami megoldást nem ártana találni, mégiscsak rosszul mutatna az újévi busz némi emberi ürülékkel megfűszerezve... A táskám egy négyzetcentijére jutó papírzsebkendők száma alulról konvergált az egyes felé, ami nem sok jóval kecsegtetett. Fél, ráadásul használt zsebkendővel kifejezetten macerás művelet az a bizonyos seggtörlés
Volt azonban rajtam egy zokni, amit az egerek alaposan megrágtak, hiába, siettem, nem volt időm másikat venni... Mikor a sürgető nyomás már-már elviselhetetlen formát öltött, Leányfalu kellős közepén szabályosan megszabadultam a busztól, és berontottam a legelső kocsába. A rémült pultosnő kikerekedett szemeitől vezérelve a Trainspottingban megismert árnyékszék szakasztott mását fedeztem fel az egyik ajtó mögött. Gondolkodásra azonban nem volt idő, egy jól irányzott ''gyere cipó, hamm bekaplak'' üvöltéssel kezelésbe vettem a dicső trónust... Gondolhatjátok a nyitásra érkezett alkoholista vendégsereg micsoda förtelmes hahotában tört ki bélhangjaimat kommentálandó... A zokni pedig immáron az enyészet bűzös mocsarában sínylődik a Duna legeslegalján...
De legalább nem sikerült beszarnom!
Új hozzászólás Aktív témák
lo [QUOTE=Kettisz,2007. jan. 26., péntek - 22:02] Jaj, hát elcsapta a hasát valamivel szegény,veled még sosem fordult elő?...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest