Hirdetés

2020. november 26., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) talmida


talmida
Közösségépítő

Tetszett. :)

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#2) guga válasza talmida (#1) üzenetére


guga
Közösségépítő

Köszi ;)

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#3) rarri


rarri
senior tag

Guga, nem erre mondják hogy segits magadon, isten is megsegít? Gondolom rájöttél, hogy egy perc se volt véletlen és elpocsékolt az életedből, és hogy minden rossz dolognak meg kellett történnie ahhoz, hogy rájöjj, minden a legharmónikusabban működik, mert minden pillanat ha közvetve is, de te érted történt. Te mindíg a lehetőségeidhez mérten a legjobban próbáltál választani, és látod, lelkileg eljutottál egy magasabb szintre, ami még tovább fog fejlődni annak ellenére, hogy úgy gondolod, már mindent értesz, Pedig szerintem az lesz az út vége, amikor teljesen elfogadod, hogy minden úgy történik ahogy lennie kell, és teljesen elfogadod a történéseket az életedben, és nem harcolsz ellenük, mert maximálisan rábízod magad istenre, akármi történik veled. A legjobb tudásod szerint alakítod az életed, teszel azért hogy az életed jobb legyen és ezért nagyon becsüllek. Ezt így kell csinálni. Ha teszel valamit másokért azt ne mimdenáron akard, hidd el úgyis eléd mennek a tennivalók, isten megmutatja az utat amelyen járnod kell, fel fogod ismerni a tennivalóidat. Lehet hogy hülye vagyok, de én érzem hogy belőle vagyok. Nem a testem, hanem nem tudom megmagyarázni , de néha nagyon érzem Őt bennem. És teljesen rábíztam magam, és elfogadok mindent amit az élet hoz, mert tudom hogy így kell történnie. Amúgy egy egyházhoz sem tartozom, én csak ösztönösen érzem ezt. Nem keresek válaszokat, mert teljesen megbízom az isteni gondviselésben. Puszi: Reni

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

(#4) guga válasza rarri (#3) üzenetére


guga
Közösségépítő

Guga, nem erre mondják hogy segits magadon, isten is megsegít?

Üdv! Ezt a mondatot kivéve én is így látom :D
Ez a mondat embertől származik és egyáltalán nem igaz.

Te lány vagy :F :DDD vagy a Semsis Zsolt fia, a focista?
Renató :D

amikor teljesen elfogadod, hogy minden úgy történik ahogy lennie kell, és teljesen elfogadod a történéseket az életedben, és nem harcolsz ellenük, mert maximálisan rábízod magad istenre, akármi történik veled.

Ehhez még egy szösszenet. Van egy ismerősöm, aki bizonyságot tett Istenről s hogy üdvözült ember, Isten szintén felismertette magát vele. Öt év múlva azonban történt a családjában egy súlyos tragédia és azóta sem tudta feldolgozni. Elfordult Istentől, megsötétedett a lelke és a hit helyén keserűség van.

Szép a hívő élet egészen addig, amíg Isten a gondolatainkhoz mérten rak ránk terhet.
Ettől én is nagyon félek, hogy ilyen állapotba kerülök.
Elnézem néha a zsírtól csöpögő műkeresztények írásait, hogy Őket így megérintette Isten, úgy a szent szellem.
De mondok valamit, nem kívánom nekik a bajt, de láttam már karón varjút.

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#5) rarri válasza guga (#4) üzenetére


rarri
senior tag

Igen nő vagyok, és nem hívő. Mindannyian félünk az életünkben bekövetkezhető tragédiáktól, ami azt jelenti, hogy mondhatunk bármit, az utunk addíg nem ért még véget az Isten keresésében,amíg félelem van bennünk. El nem tudod képzelni, hogy a Bibliát hányféleképpen próbálták már nekem megmagyarázni. Mindenki a saját képére formálja. Biztos vagyok benne hogy az IGAZSÁG benne van, csak el kell jutni egy olyan szintre, hogy úgy tudjuk befogadni, hogy AZ legyen aminek írták. Én csak egy olyan ember vagyok, aki elfogadja az életet olyannak amilyen, és amig eddíg eljutottam, elég hosszú út volt, de életemben nem voltam még ilyen boldog, mint most. Pedig a környezetem nem lett jobb, a gondok nem lettek kissebbek. Mindenki azt az utat járja, amit a leghelyesebbnek tart. Nincs ebben semmi hiba szerintem.

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

(#6) I_Am


I_Am
veterán

Jupppiii!

De rég vártam már ilyenre Gugától! :DD

Nem tagadom, ha látom, hogy nagyon prédikálós az írásod, akkor kicsit félve kezdek bele és van, hogy feladom. De most nem tudtam. Ott voltam melletted végig az úton amit leírtál. De jó volt olvasni. :K

Folytatást mielőbb!

(az ember aki kolbásszal adta el a hardvereket :DDD)

[ Szerkesztve ]

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.