- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Tévedsz, amit linkeltél az nem ezt jelenti:
"hogy úgysem a GPU tuning számít hanem a mem sávszél." Én ilyet sosem írtam.Amiről én írtam az azt jelenti, hogy GTX660-aknál a tuningos eredmények legtöbbjénél az látszik, hogy a memória sokkal jobban túlhajtható, de ez nem azt jelenti, hogyha lehetne húzni a GPU-t jobban mint a memóriát, akkor az nem számítana és csak a memóriát kéne húzni.
Félreértésed tisztázva: Én úgy gondolom, hogy a GPU-t is érdemes túlhajtani, de a gyakorlat azt mutatja hogy a GPU túlhajtása bőven 10% alatt marad GTX660-aknál, ezért nem azt kell "húzingatni", hanem a memóriát, amely akár 15% túlhajtást is elvisel. Értsd: A tuningot nem kell feladni látva hogy a GPU nem nagyon túlhajtható.
Jelen cikkben +40Mhz volt az elérhető túlhajtás. Ez szerintem extrém kevés kb. 4%, de fogadjuk el.
Ha ehhez a 4% gpu-hoz hozzáadunk egy átlagosnak mondható 15%-os MEM túlhajtást, akkor már nagyon valószinű hogy az állításomat ez a gyenge tuningpotenciálú GTX660 is visszaigazolja, azaz meg lenne az az 5-6% fps növeklmény amivel lehagyná a jelentősen tuningolt HD7850-et
Remélem így érthető volt számodra is a gondolatmenetem és a félreértelmezésed sikerült tisztáznom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OLED TV topic
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest