Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

A beállításoknál volt a referencia a 6970, de önmagában a cikk nem arról szólt és mindig így számoltam, hogy az erősebbtől mennyivel marad le a gyengébb.
Maximumos téma: ennyiből csak a maximumnak van maximuma?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyszerű: Ha a legjobb eredmény 50, a többi pedig alacsonyabb, akkor az 50 lesz a 100%, ergo a maximum.
 - 

válasz

ricsi8800gt

üzenetére
						30 vs 30 vs 40k volt a lényeg, ergo a 6970 alternatívája a 480, a 7870 más szint árban.
Az, hogy az árak jelen pillanatban mit alkotnak nem érdekel, mert 1 hó múlva minden a régi lesz /remélhetőleg/ - 

Lehet 2 Slotosban is brutális hűtést csinálni, csak akkor hosszában és szélességében kell terjeszkednie, jó példa erre:

Egyébként nekem is jobban tetszett a régi DCII és az új teljesítményét látva hatékonyabb is volt.
 - 

válasz

ricshard444

üzenetére
						6 x 3 x 15 (perc)-s méregetést 1 kártyával értettem, ezt szorozd még be annyival, amennyi eredményt látsz, és ez csak a Multi

Szóval a méregetés a nagyon sok idő, az utómunkálatok már csak a deszert, nem mindegy, hogy egy ilyen kissebb cikket írsz 10-12 játékkal, vagy egy nagyot 20-25-tel, mert kvázi az 2x annyi idő.
 - 

Másodlagos projekt volt a 7870 CF teszt mellett, párhuzamosan csináltam vele, így utólag beesett a 480, ami külön 1 hét volt laza méréssel és átírással, ez érződik is sok mondatban, hogy külön írtam hozzá a 480-t.
Órát nem tudok mondani pontosan, de a CF teszt így nézett ki:
12-14 konkrét nap volt, mikor naponta 3-6 órán keresztül mértem, a kövi 5 nap kicsit lazább volt mérés szempontból, de közben csináltam ezt is és szerkesztettem a dolgokat.
Csak a Multiplayer mérése elvisz 6 x 3 x 15 percet.A lényeg, hogy egy lazább cikk nem megszakadósan úgy 2 hét mire összeáll, egy durvább pedig 3 vagy több, időtől és kedvtől függően.
 - 

A 7790 nem éri el a 480-t közel sem /persze teljesítmény/fogyasztás mutatója jobb/, másrészt már írtam, hogy a piac meghalt, vicc árak mindenütt...

5970-t szerettem volna átmeneti kártyának, mert emlékeztem rá, hogy 35 körül mentek, erre 70-75k

7970 is van fent 100k-ért, az is szánalom kategória szvsz.
 - 

válasz

antikomcsi

üzenetére
						Az tapasztalat még régebbről, nem fűtöttem be a gépnek egy külön szobát, hogy teszteljem a hőmérsékletet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gbors: Igen, ez elgondolkodtató..., melyik a 4.?

- 

- 

Átlag / minimum % értékek:
Sokszor félreértés történt ennek kapcsán, a következő alapján számolom:
Van egy maximum érték átlagban és minimumban is, ezeknek semmi közük egymáshoz a százalék grafikonon. A legjobb átlageredményhez (ez a 100%) képest megy a többi átlag, szintúgy a minimumnál.
Remélem innentől nem lesz probléma az értelmezéssel.Olvasás elmarad?
 Pedig most direkt kiírtam. - 

Jelenleg az árak vicc kategóriát képviselnek, ez akkor lesz helytálló ha helyrejön a piac.
Tazsam01 Nem éri meg, 38-40k-ért szokták árulni, mikor ott már 70-s is kifogható, 34-5-ért jó lehet a 2GB-s, az 1GB-s pedig úgy 30-32 körül.
sephi: Igyekeztem, biztos van benne hiba.
Némelyik % érték nem is látszik olyan jól, de nem vadásztam már új képeket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Háztartási gépek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Vicces képek
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
 - Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)