Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomLion
tag
válasz
Bada Bing
üzenetére
A legnagyobb poén valóban kimaradt
, a Special offer from nvidia valójában csak 20% engedményt jelent a Sims 3 árából
wuh, húzócím a 470-es hez? Szerintem ez rettenetEarL 007: köszi a segítséget, küzdöttem rajta egy sort, arra rájöttem, hogy ha a thums szócskát törlöm, akkor beteszi kis képbe, de az nem tetszett a grafikonoknál. Viszont a képekre megcsinálom

proci985: A mellékelt vga légfolyosó és a ház oldala nem volt fent a teszt alatt, de kipróbáltam feltett oldallappal, akkor volt kb 60fok Idle. Azt igaz, hogy a ház alulról kapja a hűvös levegőt, ráadásul nekem egy mindössze 800-at forgó venti húzza be, és van mégy egy plusz porszűrő a ház aljában.
fsb1000: a gyári ventikkel alap helyzetben (mint nálam) a Cosmos nem a hűtés bajnoka
Azért írtam, hogy kb 60 fok és minden OK, mert a Radeon is kb 55fok idle, a gyári leszabályozott hűtés miatt. És csendesek is így, mindkettő. Nem hiszem, hogy a 60 fok gáz a gpu-k nak. Viszont az 5850 nem megy fel csak kb 75 -ig, a 470-es meg majd 90 volt.
A vga alatt amúgy egy brutális Creative audigy2 SE Bulk van
A chipset hőmérséklete tuningolva 45 fok, a proci kb 60-65Televan: természetesen lehet a videomemória mérete és a min fps között összefüggés, ha a kártya kifut a memóriából, a játék megakad. ilyen méréseket nem végeztem, biztos nem lehetek benne, de ME2 alatt, 1920x1200-ban 4xAA mellett talán ez még nem léphetett fel.
ceia: bár nincs ref kártya, sztem ez egy referencia hűtő
És ismét köszi mindenkinek az elismerő szavakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- DUNE médialejátszók topicja
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Diablo IV
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a Special offer from nvidia valójában csak 20% engedményt jelent a Sims 3 árából
wuh, húzócím a 470-es hez? Szerintem ez rettenet

mondjuk necces leolvasni pontosan... meg nem mintha érdekelne..