- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- GAI: Poor Volta...
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz
gyurica úr #24 üzenetére
Én itt nem az eladásokra gondoltam, hogy miből mennyit adtak el, hanem a játékos társadalom részéről, hogy mennyire jó egy játék. Attól, hogy eladtak 5 millió darabat belőle, még nem lesz jó jaték. Ha egy játék nem jó, hiába vetted meg, nem játszol vele. De szerintem ebbe kár is bele menni, a Forza eleve 2 ágon fut, Motorsport és Horizon. És mindkettő sikerese a platformján és kategórián belül. Rengeteg cikk volt anno is, hogy sajna a GT-k nem az igaziak. Még a Forzák relatív ""szárnyaltak"".
De tényleg ezen nem akarok vitatkozni, csak leírtam az előző hozzászólásomba véleményem, és nem hinném, hogy fikáztam a játékot, sőt.!:!
Én bízom benne, hogy sikeres lesz nagyon, és a Turn10 is keményebben oda teszi magát a Forza szériákhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia - Eladva
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest