Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
Sziasztok!
Xposed hiányában rootolt stock rom-ra tudnátok egy egyszerűen használható screenshot-programot ajánlani, ami működik is? (6.0)[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
Azért nem picit rájár a rúd az új nexus sorozatra.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Just486
senior tag
válasz gery2123 #48164 üzenetére
Zöldség amit mondasz, ezekben az ionkezelt üvegekben hatalmas a feszültség (ezért is olyan ellenállóak saját magukhoz mérten), ha reped, jó eséllyel lesz ilyen.
Ha létező a probléma, akkor valószínűleg az okozza, hogy az üveg és az azt körbeölelő aluminium keret között nem hagytak elég rést, hidegebb állapotában (vagy melegebbről visszahűlve) így a gyűrű egyszerűen összeroppantja az üveg betétlapot.
That unconquered country we call the future.
-
gery2123
őstag
válasz Just486 #48165 üzenetére
Én azt is elfogadom amit mondasz, de nekem kicsit szánalmas már ami a nexus 6p körül megy. És igen az Iphone 6 plusznál is ez volt a véleményem amikor azt is hajlították. Meg lehet hajlítani, törik...... A saját nexus 5-met is el tudnám törni ha akarnám, de nem akarom ..... Részemről ennyi, ha más a véleménye valakinek én azt is elfogadom, csak maradjunk már a topic címénél ha lehet. Béke!
-- PSN_ID: GerY2123
-
zsirfecske
addikt
ha adnak hozzá egy gen1 chromecastot is, akkor igen
-
RJocó
tag
Sziasztok!
Gondoltam itt is rákérdezek: Tud valaki megbízható mobiltelefon nagykert mondani? Van esetleg valakinek ilyennel tapasztalata? Előre is köszi! -
Scooter74
őstag
válasz zsirfecske #48167 üzenetére
Nettóban lenne jó az ár.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
roland091
senior tag
Igazán rakhatna google egy minden bezárása gombot task váltóba, na de addig is van rá valami root nélküli megoldás esetleg valami appal?
-
( V )
veterán
válasz StarKiller89 #48171 üzenetére
nem csak google hanem AOSP szinten, de túlságosan nem izgatja:
Issue 189830: Black screen when call ends - Android 6.0
" Priority-Small "
hát nem cukik?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Fkris
őstag
Feldobtam az OperaMaxot, ami ugye minden adatforgalmat tömörít a háttérben.
Na, töltőről levétel után 3 órával már 11% ot zabált meg.
Nagyon nem éri meg.Mi ez a rasszizmus a topikban, mindenki a fekete miatt sir....
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
klambi
addikt
Szevasztok!
Olyan kérdésem merült fel, hogy szeretném ha a drága telefonkám OTA update képes lenne. Ulocked és rooted, abban a hitben voltam, hogy a bootloadert lockolom akkor ismét képes lesz de sajna nem... Kicsit beleuntam már a folyamatos droidok kézi frissítésébe...
tud valaki tanácsot, megoldást írni?
Köszönöm!
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
-
Uzi74
senior tag
válasz zsirfecske #48167 üzenetére
Az ár már nagyon rendben lenne, de megint kézbe fogtam egyet és ismét be kellett látnom ez a méret nem egy zsebtelefon... Bár ki tudja lehet megszoknám egy idő után. Ha ma kellene cserélnem mégis inkább 5x vagy moto x play lenne...
Addig is soká éljen az N5! -
metal01
őstag
Nem tudom, hogy root nélkül fel lehet-e tenni bármilyen custom ROM-ot. Szerintem nem. Nekem a legutolsó Cataclysm van fent. A fekete képernyő hívás után sajnos itt is meg van még. Alap OS hiba. Remélem javítja majd a fejlesztő, ha a Google nem. Az akku idő viszont teljesen OK. A napokban 5 és fél óra volt a SOT. Pedig kapott rendesen a teló. Átlagban 4 óra szokott lenni Cata alatt.
Mi a baj a roottal? Nekem mióta megvan a teló rootolva van és bootloader is nyitva. Nincs semmi gondom vele.
-
slice14
veterán
válasz metal01 #48190 üzenetére
Nem. De szerintem arra gondolt hogy muszáj e rootolni is hogy stock után tudjon flashelni más romot.
A válasz: Bootloader unlock (ha még nincs), TWRP flash, és mehet fel a custom rom.
bl4ze: Van még egy megoldás, bankot váltasz. De ebben az esetben is marad a black screen egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
Amúgy ez a fekete képernyő olyan, mint a feketén villogó led.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Madoc
veterán
válasz radicspeter1 #48183 üzenetére
Szerintem tartsd meg,este már tudok róla írni hogy milyen.De biztató a többiek tapasztalatai alapján!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest