Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Srácok, aki vett 5X-et, mit tapasztalt? Stereo a hang a 2 hangszórón, vagy a felső csak beszéd hangszóró?
Egyébként meg kíváncsi leszek a BlackFriday-re hogy menyire lesz leakciózva az 5X...
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
mr.szabados
tag
valaki aki nem csak telefonál és nyomkodja is rendesen a telóját dobna nekem 6.0ról egy 1 napos használati screenshotot? (csak hogy kell-e új akkut vennem)
Samsung Galaxy 3 ->LG Optimus 2X -> LG Optimus L9 -> Samsung Galaxy Nexus -> Samsung Galaxy S4 -> LG Nexus 5->nokia 7.1->pixel 4a
-
Fkris
őstag
válasz mr.szabados #47905 üzenetére
Nekem 3, maxx 3,5 óra SOT.
screen shot majd este, nyilván most nem lenne értelme.Net, LTE, WIFI mindig bekapcsolva, és rendesen használom is böngészésre.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
horvathkrisz
addikt
válasz MrPetya19 #47902 üzenetére
Akkor rohadjon meg, ez lett volna az egyetlen elonye az n5-tel szemben. A valamivel jobb kamera+kijelzo nem indokolja az n5-hoz kepest dupa arat! A memoria meg ugyan annyi. Akkor most miert is csereljem le az n5-ot? Csak azert hogy tobb penzt kiadhassak? Kosz, de nem...
-
Sajtqukac
tag
-
TOZ
addikt
válasz horvathkrisz #47908 üzenetére
Ezt a dupla ár dolgot amúgy nem értem, hogy számoltad ki.
16Gb-os modellek ára a megjelenés után, forintban, amennyiért itthon meg tudtad/tudod venni:
~120e / 139eAz tény, hogy annyival nem ad többet, ezt így 4 nap használat után elmondhatom.
Az anyaghasználattal én személy szerint elégedett vagyok. A két hangszóró ebben a formában viszont tök felesleges, lehetne annyival kisebb inkább.
-
atiko
csendes tag
Az osztrák media marktba már előrendelhető az 5x 549 euro a 16 gigás és 579 euro a 32 gigás. Ja és kilencedikétől lesz.
-
TOZ
addikt
válasz horvathkrisz #47912 üzenetére
Early adopter árakon lenne korrekt az összehasonlítás.
-
mazsonpopo
tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy Exchange account esetén a tárcsázóban nem hajlandó keresni a "Directory"-ban, tehát az AD-ban?
Ha jól emlékszem, 6.0 frissítés óta nem megy. Csináltam már az előbb egy factory resetet, újra felvettem az Exchange fiókot, de így sem. Kollégám telefonja mellettem, Nexus 5 szintén, szintén 6.0-val, gond nélkül megy.
Segítsen valaki!
Köszönöm,
K -
zsirfecske
addikt
bizony, pl. a mindenkori us ár 16 gigásra:
nexus 5 $349.99, nexus 5x $379.99 -
bucsupeti
senior tag
válasz mazsonpopo #47914 üzenetére
Ugyan ez a problémám nekem is. Emailek jönnek, tudok küldeni is, de névjegyet nem hozza fel sem a kontaktoknál, sem az email cimzéskor. Szinkron be van állítva.
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
pierre464
csendes tag
válasz zsirfecske #47915 üzenetére
Ezért az árért 2013-ban top1 hardvert kaptál a Google-től, most meg nem. Ezzel csak ez a baj.
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz horvathkrisz #47918 üzenetére
aki az újdonságokat szereti,és nem riasztja el a magasabb, bevezetöár.
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz horvathkrisz #47921 üzenetére
Jó-jó, de marketing szempontból ez a megfogalmazás, hát mi lenne, ha nem lenne polkorrektség, és a melegeket is twine-nak hívnánk
-
horvathkrisz
addikt
Inkabb hivnak oket twine-nak, minthogy a meleg szot hasznalnak ezekre a betegekre.
Mint ahogy Vona Gabor is fogalmazott: " Nevezzuk neven a dolgokat. Ha peldaul azt mondom, hogy meleg reggelre ebredtem, az nem azt jeleti hogy teri blekk benezett az ablakomon."[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
-
slice14
veterán
válasz horvathkrisz #47924 üzenetére
Nem viccelődünk ilyenekkel.
Egyébként meg nekik jó, mert nem fáznak télen.[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz slice14 #47926 üzenetére
Na, srácok, kérlek legyen ennyi elég, ez végülis egy szakmai Totyik!
Offban meg csúfoljuk twine-t meg rootkillert, mert miért is ne
-
Fkris
őstag
válasz mr.szabados #47905 üzenetére
Na elfelejtettem a SOT megörökítést, de 4 óra lett.
ugyan úgy használtam, mint eddig, de pZoley romja hozott fél orát.
Nem semmi a cucc!TG kolléga, kérem ne vitatkozzon a másirányu nemi érdeklődést mutató népművészeti cserépedénnyel,mert mindjárt megszorzom a 6P-t a szomszéd kutyájának szagával, és hadd ne írjam, mi jön ki!
[ Szerkesztve ]
-
mazsonpopo
tag
válasz bucsupeti #47917 üzenetére
Ma reggelre oda jutottunk, hogy rosszabb lett a factory reset + account újrafelvétele után, mint volt. Már a naptárat sem szinkronizálja.
Rossz a rosszban, hogy hiába keresek rá hasonlóra a neten, nincs találat.
Más, aki Exchangezik, nem tapasztalt ilyet?
Van a Google-nek hibabejelentője, amiről esetleg nem tudok és fel lehetne vinni egy ilyen hibát?
Tehát összefoglalva, hogy ne kelljen visszakeresni: Exchange acc felvéve, minden sync beállítva, tárcsázóban nem keres AD-ban és email címzésnél sem dobja fel az "ismeretlen" címzettet.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
Aksi cserén gondolkodom, ezt meg merjem venni szerintetek, vagy inkább valami ebay vagy gyári? Mennyiért cserélnék ki nekem GSM-ben? Nem akarok vele bénázni..
-
rroar
csendes tag
válasz goccer #47936 üzenetére
Én aliexpresszről rendeltem gyári akkut amihez szerszámokat is küldtek, tényleg 5-10perc az egész, ráadásul az enyém még szerelve is volt és oda volt ragasztva a hátlap. Használtan vettem a telefont, mint kiderült 2014 decemberi volt benne az aksi, de így is észrevehetően tovább bírja. (1hete cseréltem az akkut)
A nagyobb kapacitású akkukról meg általában kiderül hogy nem is bírnak annyit, illetve követhetetlenül merülnek.
Én gyárit vennék és nem para a hátlap leszedés -
slice14
veterán
válasz radicspeter1 #47732 üzenetére
Hali, 2G/3G/LTE kapcsolót lehet hozzáadni a qs-hez ezzel az appal?
Ha igen, akkor nagyvalószínűséggel visszatérnék a stock romhoz.
-
slice14
veterán
Hát akkor marad a cataclysm.
Nem is értem hogy a google-nél mért nem alap preferencia a jobb személyre-szabhatóság, mint pl a a custom led color vagy a qs network switch és a screenshot csempe. Nem is beszélve a normális méretű akku % kijelzéséről és a center clock lehetőségéről. Ha ezek benne lennének, eszembe sem jutna a custom romokkal mókolni.
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz slice14 #47940 üzenetére
Látod, ugyan ezen vagyok énis fennakadva.
Ha a 3rd party programírók meg tudják csinálni, szinte tökéletesen, akkor egy google nek ne lenne rá kapacitása, lehetősége?"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
metal01
őstag
válasz slice14 #47940 üzenetére
Nem minden telefon rendelkezik LED-visszajelzővel (még az újabbak közül sem). Hálózatot sem sokan váltogatnak a mezei userek közül. Akku % és óra középre meg megint csak opcionális dolog. Gondolom a Google úgy van vele, hogy legyárt egy alap OS-t. Mivel nyílt forráskódú ezért akik használják és fejlesztők majd beleteszik amit akarnak. Ahogy ezt teszik is sokan okosan. Pl. pzoley és atl4ntis Aki meg jobban testre szabhatóbb Androidot szeretne vesz egy Nexust. És pakol fel ami akar. (Ezek vagyunk mi )
A gond nem az, hogy ilyen "featureök" nincsenek az egyes driod alapverziókban, hanem inkább az lenne a lényeg, hogy az idegesítő értelmetlen bugokat javítsák. 6.0 alatt szerencsére (Cataclysm) nem volt szerencsém sok bughoz.
-
slice14
veterán
válasz metal01 #47942 üzenetére
Kit érdekel minden más telefon, a Nexus-ba van led a GNex óta, akkor adjanak hozzá valami control panelt is. Ez felőlem lehet opcionális is, pl a fejlesztői beállításoknál. A másik meg az hogy ha már a qs szerkeszthető lett, akkor már bekerülhettek volna értelmes dolgok is. Kit érdekel a színek invertálása + ilyen f***ságok, Ez utóbbinak meg ráadásul semmi értelme.
Egyébként meg ideje lenne minden telónál alaptartozék a led visszajelzés. Jelen esetben is opcionálisan kikapcsolható, ha nem akarja a delikvens hogy villogjon.
[ Szerkesztve ]
-
-
magicbox
senior tag
Aki használja pzoley romját tapasztalta a hívás bugot (nem lehet letenni a telefont) 6.0 alatt?
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
X_C
tag
Sziasztok!
Közeleg ez a novemberi vásárlási láz és lesz is az aliexpressen egy szép kis akció. A nonstop fantázianévre hallgató bolt árulni is fog nexus 5-öt 130-140 dollás körüli árban. Van itt olyan aki már rendelt onnan? az értékelése elég jó az eladónak és magának a nexus 5-ös hirdetésnek is, de azért mégis nyugodtabban rendelnék, ha valaki a topicból is megerősítene mennyire jó ötlet szerintetek? -
kbadam83
senior tag
válasz randras_83 #47949 üzenetére
Holnap jön a Nexus 5X-em fehérben 32GB-al ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok