Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomace91
senior tag
Van itt még olyan akinek az Euphoria 1.0 ROM-mal nem működik rendesen a Titanium Backup? Nekem van pár alkalmazás amit mindig ezzel rakok vissza, és ezzel a ROM-mal hiába dok neki root jogot, ki is írja, hogy fura neki ez a SU bináris, de régen kitkaten is írta mindig de működött mégis. Valakinek valami ötlet? Adatok tudok visszaállítani, csak a hiányzó appokat nem tudom felrakatni vele, ha apk-t is akarok felrakatni vele.
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
válasz TODI1111 #32335 üzenetére
Nem értem ezeket az ilyen olyan SOT os posztokat? Van értelme? Nincs.
A 4 ó 38 p simán csak átlagos egy energiatakarekosabb soc tól a kisebb kijelző ről ne is beszéljek.A 3-4 óra nekem is megvan úgy hogy semmi nincs kikapcsolva vegyesen megy Wifin és 4G - n Stock rendszerrel Franco kernellel.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
TODI1111
veterán
válasz randras_83 #32353 üzenetére
Szia!
Ne vedd annyira a szívedre.Egyszerűen csak érdekességképpen írtam, hogy a nexusomból nem sikerült ennyit kihozni ugyan azokkal a progikkal, beállításokkal és használattal.Tudom, hogy kisebb a kijelző mérete és felbontása ellenben 8 magot kell meghajtania az 1860mA-es aksinak mindenféle "tuning kernel" nélkül.Más:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden fórumtársamnak! -
-
peugeotmate
őstag
Tehet kárt a telefonban az, hogyha vezeték nélküli töltőállomással töltöm fel a telefont? Gyári, LG WCP-300-asról lenne szó. Úgy összességében, milyenek a tapasztalatok a wifis töltőkkel? Nyilván lassabban töltenek, mint kábelen, közvetlenül hálózatra kötve. Más egyéb?
[ Szerkesztve ]
meg
-
Tomace91
senior tag
Mit tudnék amúgy ezzel csinálni? Tegnap éjszaka raktam fel az Euphoria 1.0 ROM-ot előtte lévő nap meg az 5.0.1-et flasheltem IMG-ből. Valamiért csak a 2 nappal ezelőtti syncből tudja csak visszaállítani nekem a dolgokat a telefon, hiába synceltem be a Fiókokon belül az Gmail címemre kattintva mindent egyesével kézzel (levettem a pipát visszaraktam és kiírta, hogy most volt az utolsó sync). A képen is látszik, hogy azt se tudja hogy milyen szolgáltatónál vagyok és nem mutat semmilyen mentést. Be van kapcsolva Beállításokon belül a Biztonsági mentés és visszaállítás.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz peugeotmate #32360 üzenetére
kárt nem tesz benne, de lassabban fogja feltölteni az tény, plusz nálam érdekes a csepptöltése, mert egy Qi-n töltött este után gyorsabban merül, mintha kábellel tölteném fel.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Nite
őstag
nezzetek mit hozott a jezuska
rendeltem asszonykanak egy uj telefont a ceges flottaban es kuldtek vele egy ilyen SIM-et
ez az amire gondolok, mert akkor lenyulom
Paid my dues!
-
randras_83
addikt
válasz TODI1111 #32355 üzenetére
Dehogy veszem a szívemre,csak megjegyeztem hogy nincs értelme az ilyen összehasonlításnak, főleg hogy más kijelző és 8 magos soc.
Nem mennek azok egyszerre, csak ha nagyon erőforrás igényes dolgot csinálsz. Pont ezért elég bele a kisebb akksi is mivel az átlagos dolgokat a kisebb teljesítményű magok végzik, amik kevesebbet is esznek.
Viszont kívánom!
https://www.flickr.com/randras83/
-
törölt tag
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom kicsit felturbozni a telo uzemidejet?
Mert a Sony Z1C utan ez siralmas. 5.0.1-et tettem fel rá.
A rendszer tetszik nagyon, hogy stock de vmi kis tunningot nem lehet alkalmazni?Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
TODI1111
veterán
válasz randras_83 #32364 üzenetére
Nem hasonlítgatni akarom csak érdekességképpen írtam. Egyébként ahogy eddig megfigyeltem a magok egyszerre mennek csak a használattól függően különböző frekvencián.
ollie: annyival kisebb is az akku kapacitása. ( 2300 vs. 1860 )
[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
válasz dozsabalint #32370 üzenetére
Nálam is ez van.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
1. Nincs wifis töltő... Ez Qi szabvány, köze sincs a wifihez.
2. Mivel egyelőre gyerekcipőben jár ez a fajta töltési technika így, bőven vannak kompromisszumai. Én eladtam a WCP-300-at, mert lassú és nagyon melegedik tőle a telefon. Viszont a hozzá adott töltőfejjel pikk-pakk fel lehet tölteni a telefontPSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
peugeotmate
őstag
válasz ///Krisz\\\ #32362 üzenetére
Köszi! Neked is Xaels. Gondolkodom az eladásán én is. Habár nagyon kényelmes megoldás, és a mozgásra kényszeríthető USB nyílást is tudnám így kímélni.
MÁS
Nálatok is van olyan, hogy ébresztés után, például 10 perc elteltével kezetekbe veszitek a telefont és hiába látja a wifit folyamatosan, egy rövid ideig nem tölt be semmilyen oldalt. Várni kell, mire történik valami. Az itthoni routernél biztosan csinálja ezt, de van egy másik wifi is, amin szintén sokat "lóg" a telefon, ott is előfordult már ez. Hogyan lehetne végére járni, hogy a készülékkel van-e gond, vagy a routeren kéne a beállításokat átnézni? (Korábban iPhone-ok mellett nem volt soha ilyen problémám, ott egyből tudtam böngészni.) Illetve sok helyen nem lát 3G-t sem a készülékem, ahol korábban mindig láttak az előző telefonjaim. Mivel lehetne előhívni egy 2G/3G kapcsolót?
4.4.4-en és 5.0.1-en is ugyanaz a helyzet. Teljesen újként lett beállítva a telefon.[ Szerkesztve ]
meg
-
SteveJobs
őstag
Az nx romnál ez nem volt.
Todi11111 ! Nem egy cérnára vannak felfűzve?
Graul ! Sehogy az összes rom ilyen! Próbaképp nézd meg a miuit ! -
Tomace91
senior tag
De az a vicc, hogy tavaly a telefon megjelenésének napján vettem a telefont és eddig végig jó volt, csak amióta felraktam pár napja az 5.0.1-et factory image-ből azóta halt meg, az meg kb 1 napot volt fent és most euphoria 1.0 van fent de még mindig nem jó....
-
radicspeter1
őstag
Romokban kellemes ünnepeket minden fórumozónak és Nexus pajtársamnak!!
[LG NEXUS 5]
-
slice14
veterán
Először is kívánok mindenkinek kellemes karácsonyt.
---------------------
Az Adaway nálatok se 100%-os, mert nálam AB-nál van reklám.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
w333
félisten
Boldog karácsonyt mindenkinek !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
peugeotmate
őstag
Boldog Karácsonyt a topiklakóknak!
meg
-
Tomace91
senior tag
válasz SteveJobs #32377 üzenetére
Hát a képen amit kiraktam látszik egyértelműen, mióta felraktam az 5.0.1-et factory img-ből egyszerűen hiába szinkronizálom le a dolgokat a google fiókkal nem készül belőle biztonsági mentés amiből, ha új ROM-ot rakok fel visszalehessen állítani a dolgokat, ez 3 nappal ezelőtti mentés azóta meg már volt 3 különböző ROM (5.0.1 stock, Euphoria 1.0, DTP v2.4c) a telefonomon. 5.0.1-re még oké, hogy a 5.0.0-rül szinkronizált adatokat raktam vissza, de aztán volt amit raktam fel volt ami töröltem, leszinkronizáltam kézzel a dolgokat és hiába csak az utolsó 5.0.0-s adataim vannak fent a google felhőben, ha meg bemegyek a google dashboard-ba ott fel sem ismeri, hogy milyen szolgáltatónál vagyok és nem is jelez semmilyen szinkronizált biztonsági mentést...
-
Na olyat tapasztaltatok már a gyári kamerával, hogy egyszerűen nem akar újrafókuszálni? Ráböktem a kijelzőre és karika ott maradt. Csak az app újraindítása segített.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
SteveJobs
őstag
http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/rom-euphoria-os-betas-mahdi-rom-sucessor-t2957841
-
SteveJobs
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
-
gurl
tag
Boldog karacsonyt kivanok mindenkinek!
-
gery2123
őstag
Hát akkor már én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! 😊
Pár napja elementalyX vagyok, és azt kell mondjam kellemes ez a kernel. Akkuban nem sokat tud adni pluszban, de ha nem használom akkor nem merül annyira mint a Stock. ☺
-- PSN_ID: GerY2123
-
marquuard
veterán
Most nézem, jó néhány ROM xda-n már frissült 5.0.2-re. Tudni erről a frissítésről valamit?
PSN ID: marquuard
-
Tomace91
senior tag
-
Wifis töltő?
Amúgy pont ezt a töltőt adták ajándékba az N5-höz Telenornál, és tökéletesen működik. Alig tölt lassabban, mint a gyári töltőfej.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest