- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Szóval minek egy háztartásba egy tucat céleszköz (amik ráadásul a primitív kapcsolgatáson kívül teljesen alkalmatlanok az olyan feladatokra, mint egy URL cím begépelése), ha egyetlen egyel is megoldható minden?! Főleg, ha már adott a lehetőség és nem kell külön beszerezni!
És akkor intelligens dolgokról, mint a makrózás, vagy ne adj Isten automatizálás még nem is esett szó.(#28) lapa
Amit én hiányolok az nem megoldott, mert nincs szabványos globális vezérlés a konzumer termékekre.
Én azt hiányolom, hogy mondjuk BT interfészen keresztül vagy wifi-n keresztül, vagy vmin keresztül MINDEN létező eszközt (TV, Hifi, Multimédia, kenyérpirító, stb gyártótól és típustól függetlenül) lehessen vezérelni egy általános célú eszközzel (okostelefon akár), és nem értem mi a fenének gyártunk ennyi szemetet, mint a hagyományos távvezérlők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest