- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Teasüti
nagyúr
Jah a legfontosabbat pont nem írtam: még "azt is tudja", hogy nem egy noname szar bugos programmal terméktámogatás nélkül, hanem ugye a Google terméke. Azért ez igen sokat nyom a latban.
(#51) hcl
Lefogadnám, hogy később bővül majd a szolgáltatás lista. Viszont kétségeim vannak, hogy vannak még tartalékok a hardverben. -
-
-
lapa
veterán
a mi esetünk nem egyszerű, eddig tévé se volt mert notin ment minden. az egyetlen apróság, hogy hosszas tesztelgetések ellenére sem sikerült összeraknom ez alá az ubuntu alá a tévészervert (dvb-s2), 2-3 hetente elhullott és akkor csak restart segített. mostanra meguntam és lett egy beépített tuneres tévé, de lokális tartalom (amit amúgy nemigen nézünk tévén, mert én notin nyomulok, lány meg tableten nézkél este a hálóban) a notiról megy tévére ha mégis megy.
ettől függetlenül mire te előkapod zsebből a mobilt, kibiztosítod meg appot indítasz meg utána képernyőt nézkélsz hogy hol a gomb én távval már végigpörgettem az összes csatornát. a táv buta, de nagyon hatékony, mert egyetlen nyomásra működő dedikált eszköz. és a mobil be se kapcsolja a tévét feltétlen (bár mintha a chromecast tudná, hála égnek).
-
lapa
veterán
te a mostról beszélsz, én meg pont a jövőről. mert mondom, a telefon általában nincs ott. tablet pláne nincs. tapasztalat. ha egy szobád van oké.
amúgy az újabb tévékhez szokott lenni app, de pölö linuxos tévészerver vdr-hez is, még epg is meg minden. szóval amit vadul hiányolsz már megoldott wifin. csak nem mindig kényelmes hardvergomb nélküli telóval harcolni.
-
Teasüti
nagyúr
És azért meg kell fontolni mit dugok rá a TV-re a HDMI aljzatok száma miatt, ha nem szeretnék folyamatosan átdugdosni ezt-azt.
3 aljzat is éppen elég (PC, egy multimédia lejátszó, konzol), de a belépőkategóriában rendre csak 2 db van.
Bevezethetnék az ilyen kütyükbe a hdmi átmenő módot, vagy vmit, amikor nincs aktív használat.
Mert azért egy PC-s kapcsolatot egyelőre még nem váltanak ki, gondolom nagy az input lag is. -
ATM_automata
őstag
Ezen a linken ezekre a kérdésekre választ kapsz.
VAS:
Chromecast contains the Marvell 88DE3005 system on a chip. This integrated circuit includes hardware decoding of VP8 and H.264 codecs. Radio communication is handled by AzureWave NH–387 Wi-Fi which supports 802.11b/g/n (2.4 GHz). The device has 512 MB of Micron DDR3L RAM and 2 GB of flash storage.Szoftver:
..........that Chromecast is "running a simplified version of Chrome OS."........
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest