Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior tag
-
Nem arról van szó, hogy ha tudnánk - de hivatalosan nem tudhatjuk -, akkor ezzel idehaza érdemben tudnánk valamit is tenni, szabadáras a piac.
De mégis hasznos lehet olyan szempontból, hogy amikor meglátod x fóliát idehaza 9000 Ft-ért,, majd ugyanezt Alin 1800 Ft-ért, és relatíve megbízható forrásból úgy értesülsz, hogy a gyártónak nem kerül többe anyagáron, mint 80 Ft (ilyen árak voltak Magenta csoportban), akkor már nem feltétlen fogod azt gondolni, hogy az Alis csak ugyanannak van kamuzva, és ezért nem azt veszed, hanem ezt. Mert ha tényleg ugyanaz a minőség, csak a kereskedők nem héjaként viselkednek, hanem becsületes haszonnal, de etikus haszonnal dolgoznak, akkor nem fogsz félni megvenni azt.Amúgy én már sok mindent vásároltam Ali-ról, főleg mechanikus dolgokat, amik nem romlanak el... de pl itt van a topic alanya, amit nem az ottani minőségben való megrendült hitem miatt nem onnan vásároltam, hanem az időfaktor miatt. Mert volt olyan hogy 6-8 hét múlva jött meg a csomagom. Eddig, hogy lekopogjam, mindig megkaptam, sértetlenül, de azért 1,5-2 hónap nem kevés idő. Volt amikor persze sokkal előbb.
A másik meg a fólia felhelyezés. Eddig amire a legbüszkébb vagyok az Amazonról rendelt felhelyező kerettel ellátott iPad 2018-ra vásárolt üvegfólia volt, mert én tettem fel, és egyből, elsőre, tökéletesre sikerült!
Most pl Spigen EZ FIT GLAS.tR - okosóra üvegfólia - Samsung Galaxy Watch 6 Classic (47mm) okosórához (2db) + felhelyezést segítő (tokgalaxis.hu)
Gondoltam erre is, csak 44 mm-es nem volt, na meg amit vettem, ott 4 darab üvegfólia van benne[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest