- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem arról van szó, hogy ha tudnánk - de hivatalosan nem tudhatjuk -, akkor ezzel idehaza érdemben tudnánk valamit is tenni, szabadáras a piac.
De mégis hasznos lehet olyan szempontból, hogy amikor meglátod x fóliát idehaza 9000 Ft-ért,, majd ugyanezt Alin 1800 Ft-ért, és relatíve megbízható forrásból úgy értesülsz, hogy a gyártónak nem kerül többe anyagáron, mint 80 Ft (ilyen árak voltak Magenta csoportban), akkor már nem feltétlen fogod azt gondolni, hogy az Alis csak ugyanannak van kamuzva, és ezért nem azt veszed, hanem ezt. Mert ha tényleg ugyanaz a minőség, csak a kereskedők nem héjaként viselkednek, hanem becsületes haszonnal, de etikus haszonnal dolgoznak, akkor nem fogsz félni megvenni azt.Amúgy én már sok mindent vásároltam Ali-ról, főleg mechanikus dolgokat, amik nem romlanak el... de pl itt van a topic alanya, amit nem az ottani minőségben való megrendült hitem miatt nem onnan vásároltam, hanem az időfaktor miatt. Mert volt olyan hogy 6-8 hét múlva jött meg a csomagom. Eddig, hogy lekopogjam, mindig megkaptam, sértetlenül, de azért 1,5-2 hónap nem kevés idő. Volt amikor persze sokkal előbb.
A másik meg a fólia felhelyezés. Eddig amire a legbüszkébb vagyok az Amazonról rendelt felhelyező kerettel ellátott iPad 2018-ra vásárolt üvegfólia volt, mert én tettem fel, és egyből, elsőre, tökéletesre sikerült!
Most pl Spigen EZ FIT GLAS.tR - okosóra üvegfólia - Samsung Galaxy Watch 6 Classic (47mm) okosórához (2db) + felhelyezést segítő (tokgalaxis.hu)
Gondoltam erre is, csak 44 mm-es nem volt, na meg amit vettem, ott 4 darab üvegfólia van benne -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Fontos a védelem.Most érkezett meg a csomag:A fólia:Addig sem volt védtelen, mert egyfelől zafírkristály a kijelző...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest