- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Ha más konfigban jó darabig tesztelve volt mint rendszerlemez, és nem volt vele gond, akkor biztos, hogy csatlakozási problémái lesznek. Ha nem mint rendszerlemez volt kipróbálva, akkor még ha meg is áll, nem veszed észre automatikusan.
Táp, tápcsatlakozó, átalakító, sata kábel, sata port. nekem is ugyanilyen jellegű hibáim voltak, és ez volt a gond. Ha a szoftveres hibákat akarod kiszűrni, akkor telepíts fel egy ubuntut.
-
Zoli0726
aktív tag
Eléggé lemezhibának tűnik. Pláne, hogy közben világít is az állapotjelző ezerrel. Vagy a csatlakozással lesz a gond, vagy magával a lemezzel szerintem.
Nekem is volt ilyen problémám egyébként régen, és nekem a táppal volt a probléma, néha egy pillanatra megszakadt a hdd tápellátása, és akkor leválasztódott, elég sok idő kellett hozzá a windows-nak mire észbekapott. Pont mint neked. De az a rengeteg adatátviteli hiba szinte ordít arról, hogy a lemez környékén kell keresni a problémát. Vagy csatlakozás, vagy maga a lemez lesz a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest