- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Ha más konfigban jó darabig tesztelve volt mint rendszerlemez, és nem volt vele gond, akkor biztos, hogy csatlakozási problémái lesznek. Ha nem mint rendszerlemez volt kipróbálva, akkor még ha meg is áll, nem veszed észre automatikusan.
Táp, tápcsatlakozó, átalakító, sata kábel, sata port. nekem is ugyanilyen jellegű hibáim voltak, és ez volt a gond. Ha a szoftveres hibákat akarod kiszűrni, akkor telepíts fel egy ubuntut.
-
Zoli0726
aktív tag
Eléggé lemezhibának tűnik. Pláne, hogy közben világít is az állapotjelző ezerrel. Vagy a csatlakozással lesz a gond, vagy magával a lemezzel szerintem.
Nekem is volt ilyen problémám egyébként régen, és nekem a táppal volt a probléma, néha egy pillanatra megszakadt a hdd tápellátása, és akkor leválasztódott, elég sok idő kellett hozzá a windows-nak mire észbekapott. Pont mint neked. De az a rengeteg adatátviteli hiba szinte ordít arról, hogy a lemez környékén kell keresni a problémát. Vagy csatlakozás, vagy maga a lemez lesz a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest