Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Ha más konfigban jó darabig tesztelve volt mint rendszerlemez, és nem volt vele gond, akkor biztos, hogy csatlakozási problémái lesznek. Ha nem mint rendszerlemez volt kipróbálva, akkor még ha meg is áll, nem veszed észre automatikusan.
Táp, tápcsatlakozó, átalakító, sata kábel, sata port. nekem is ugyanilyen jellegű hibáim voltak, és ez volt a gond. Ha a szoftveres hibákat akarod kiszűrni, akkor telepíts fel egy ubuntut.
-
Zoli0726
aktív tag
Eléggé lemezhibának tűnik. Pláne, hogy közben világít is az állapotjelző ezerrel. Vagy a csatlakozással lesz a gond, vagy magával a lemezzel szerintem.
Nekem is volt ilyen problémám egyébként régen, és nekem a táppal volt a probléma, néha egy pillanatra megszakadt a hdd tápellátása, és akkor leválasztódott, elég sok idő kellett hozzá a windows-nak mire észbekapott. Pont mint neked. De az a rengeteg adatátviteli hiba szinte ordít arról, hogy a lemez környékén kell keresni a problémát. Vagy csatlakozás, vagy maga a lemez lesz a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest