Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raketta
csendes tag
válasz
Sanyi.mTs #338 üzenetére
Egy pár kérdésre adok választ az eddigi tapasztalataim alapján:
1) ha sim1-en telefonálok és jön hívás sim2-re, akkor:
- foglaltat jelez a sim2 hívójának? - NEM, nem kapcsolható lesz a másik, mintha ki klenne kapcsolva
- kapok "nem fogadott hívást" a készüléken, h sim2-ről hívtak? - Esetleg, ez szolgáltató és/vagy beállítás függő.
2) GPS (igo-val) mennyire használható Bp-en? - Ha megtalálta a jelet nincs vele gond, de azt egyhelyben jobb kivárni.
- ha összepárosítom a telót az autós kihangosítóval, akkor ott szólal meg a GPS? - Nem.
- navigálás közbeni hívás mennyire lassítja be a telót? - Nem lassítja, sőt közben ugyanúgy mondja a dolgokat ha kell kanyarodni vagy egyéb.
- van aki rendszeresen használj a navigációt? - Többé kevésbé...
- ki milyen autós töltőt vett hozzá? - Nincs
- ki milyen autós tartót vett hozzá?- Nincs
3) érdemes még ilyet venni? (wm6.5, stb miatt) - Szerintem igen
4) mennyit bír az aksi? (főleg azok tapasztalata érdekel, aki régebb óta használják) - Három - négy nap rendszerint, 5-6 őra navigálás egyben simán. Akkor persze nem bírja 4 napig.
5) bármilyen microUSB-s kábellel lehet tölteni? - IgenRemélem segítettem.
-
süti5
őstag
válasz
Sanyi.mTs #338 üzenetére
Néhányra tudok válaszolni, kb. másfél hónapja használom.
A gps szerintem iszonyat jó, vidéken és külvárosban mindenképpen. Belvárosban nem az igazi, többször is, főleg szűk utcákban, magas épületek között, elveszti a jelet. Autós tartót szeretnék venni én is, viszont olyat kéne, ami minél közelebb van a szélvédőhöz, hogy minél jobban kapjon jelet a gps.Az akksi nálam 3-4 napot bír, extrém esetben sok használattal volt már két nap is, de volt, hogy 5 napig bírta (éjszakára se kapcsolom ki soha).
Szerintem érdemes venni, mert ár/érték arányban verhetetlen, bnőmnek se véletlen vettünk még egyet, én vettem tesztnek, neki meg tegnap előtt
Ja, vettem rá tokot a speedshopban, nem vagyok tokmániás de féltem a telót, és ilyen univerzális tokba tettem, jól is néz ki.
Wifi simán működik, semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Apple Watch
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő