Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxiri: nem, nem a ramba ment, nem felejt el semmit még ha kifogy akkor sem
Természetesen újraindításnál, soft resetnél sem. A mobilinternetet még én sem probáltam, de nyilván van rá megoldás. Ha más nem, és mindig az elsődlegesről netezik, akkor másodlagosnak teszed azt, amiről telefonálsz. Később én is ki akarom majd próbálni...Benji96: én is gondolkodtam a kínain, de ellene szól hogy ált. az üzemidő és minőség nem annyira jó, nincs számla és nincs garancia. Általában én azt hallottam, hogy bár fejlődnek nagyon ezek a kínaiak, de még mindig nem az igazi. Ez a Gigabyte pedig a maga kategóriájában egy nagyon minőségi darab, akku ideje nagyon jó, nálam a strapát is jól bírja stb. Én csak ajánlani tudom - bár a chipset ebben is kínai (s pl. a GPS lassan melegedik be hidegindítás után), ezért az árért... Pl. a kínaiak hangminősége lehet necces stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mobil flották
- Jövedelem
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Természetesen újraindításnál, soft resetnél sem. A mobilinternetet még én sem probáltam, de nyilván van rá megoldás. Ha más nem, és mindig az elsődlegesről netezik, akkor másodlagosnak teszed azt, amiről telefonálsz. Később én is ki akarom majd próbálni...