Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
Csak most olvastam el a hozzászólásokat. Elfelejtettem megköszönni a cikket is!
Én nem tartozom teljes mértékben a 7770 favorizálók csoportjába. Elég nehéz a két kártya között dönteni. Szerintem a GTX650 is jó választás lehet:
GTX650 előnyei:
- kisebb fogyasztás
- rendes linux támogatás
7770 előnyei:
- jobb ár érték arány és teljesítményÉn Archlinuxot használok ezért a a rendes linux driver fontos számomra, de jelenleg Windows-t is dual bootolok a játékokért ezért el tudok tekinteni tőle, viszont Steam linux a sarkon van. Áhhh. Még mindig ott van a kisebb fogyasztás, amivel hosszabb távon talán kevesebbe kerül a kártya. Húzós kérdés, de 7770 mellett döntök.
-
dodopek
addikt
Csatlakozom a HD 7770-t favorizálókhoz! Nekem ugyan csak 7750 van, de ez is nagyon szépen muzsikál, hátmég akkor a nagytesó... És ugyanez a hűtés van a Giga által kiadottakon.
1440x900ban játszom a Call of Pripyatot, hülyére moddolva(Atmosfear3,Absolut Structure,SGM,stb),és 25-70 közti fps-t kapok. Ilyenek a képek:
képekEttől függetlenül természetesen max respect a cikk írójának, hogy dolgozott vele, és megosztotta az eredményeit a közösséggel.
-
Pollux66
tag
Na most vagy én vagyok vakegér vagy a 650 veri a 7770et..szinte minden tekintetben. Pont h a PH-s cikk is azt taglalja h az új nvidia a 7770 és a 7850 közé ékelődik be... nem véletlenül. Ezek alapján szerény véleményem alapján aki ugyan olyan áron vesz 7770et annak elgurult a gyógyszere!
Új hozzászólás Aktív témák
lo 27-28.000 forintért lehet még venni olyan videókártyát, ami használható is a mindennapokban?
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest