- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Geri Bátyó #20 üzenetére
Az a Robin Hood szerintem nem jó film. Bár már nem tudnám megmondani, miért, de amikor láttam, nem tetszett. Túl komoly volt. Értem én, hogy más megközelítés, de a Robin Hoodból kivenni azt a zsivány erdei rabló romantikát kb egyenértékű a Ford Fairlane kalandjai újraszinkronizálásával.
Herkules témában meg a realitást nyugodtan el lehet felejteni, szerintem a Szikla verziója is egy mesefilm. Egyik haverom statiszta volt benne.Guy Ritchie féle Sherlock Holmes szintén értelmetlenül tekert egyet Holmes világán. A karakter nem lett érdekesebb attól, hogy egy verőember lett belőle.
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Geri Bátyó #18 üzenetére
Nekem Nolan trilógiája nem tetszett, de szerintem nem is az én generációmnak készült. Ezzel szemben a Joker meg nagyon, lehet, hogy emlékeztet komolyságában a Nolan filmekre, de hangulatban többszörös köröket ver azokra.
Egyébként nagyon szeretem az avantgarde megközelítéseket (ha jól csinálják, mint pl. ez vagy a két Sherlock Holmes film), sokkal több fantáziát látok benne, mint csinálni bármiből egy 10. remake rókabőrt...
-
Dilikutya
félisten
válasz
Geri Bátyó #4 üzenetére
Bruce Wayne itt volt gyerek, kell vagy 15-20 év mire Batman lehet belőle. Addigra a Joker is lehet felsőkategóriás gonosztevő.
Nekem Heath Ledger nagyon nem jött be, nem volt csúcskategóriás bűnözőzseni, csak egy anarchista, nihilista őrült, aki bármit meg mert tenni. Az alakításától sem voltam elájulva, messze nem volt olyan összetett, mint Phoenix. Abban a trilógiában senki sem volt kiemelkedő szerintem. -
válasz
Geri Bátyó #4 üzenetére
Egy ilyen jellegű őrültből sosem lesz egy kimunkált főgonosz. Persze csinálhatnak belőle, csak az már megint egy másik karakter lesz.
Én azért nem zárnám ki. Persze sok tényező kell hozzá, amelyek feltehetően nem fognak összejönni.
Ezzel együtt simán el tudnám képzelni, hogy a Phoenix-féle Joker karaktert tovább görgessék, és továbbfejlődjön egy valódi felső kategóriás főgonosszá.És itt jön a probléma, mert akkor mellé egy hasonlóan realista háttérrel felvázolt Batman kellene. Amit mondjuk a 2021-es Robert Pattison-féle Batman karakteről nehezen tudnék elképzelni...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ami kétségtelen, az az, hogy Joaquin Phoenix baromi nagyot alakít. Nem is vele van bajom.A probléma szerintem az, hogy...
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest