- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
Tenni vagy nem tenni? Az itt a kérdés. "Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri balsorsa összes nyűgét s nyilait..."
Kedves nemes lélekre vágyó urak, itt még fegyvert se kell ragadni, csak követni az "öreglány" (Bagdy prof.) néhány bölcs tanácsát, kipróbálni pár hasznos trükkjét. Mindezt tudományos alapokon nyugodva.Egérke Szerencsés vagy, hogy így alakultál.
-
moonlight115
őstag
Nem elég megnézni, csinálni kell.
Legalább kipróbálni. Én jó sok előadást végignéztem, Popper Pétertől (örök kedvencem) pl. Csernusig, amikre azt mondtam: jé, de érdekes, nahát, ez de jó...! És kész. De ettől még nem változik semmi. Csak ha cselekszik az ember. Ha nem tesz egy lépést se, akkor ugyanott marad, ahol volt.
Szerintem ez nem off, mert a stresszkezelés, indulatok, agresszió, lelki megküzdés mind szorosan összetartozik. Ha csak egy picit is jobb lesz ettől Gerinek vagy bárkinek, akkor már nem írogattunk hiába.Jó a linkelt videód.
-
moonlight115
őstag
Nem kell ölelkezni
Hallottál már az ún. könyvtárkísérletről? Az előbb linkelt előadás 44:44-től erről szól.
thesound Egyébként azért szeretem, mert minden kijelentését tudományos kutatásokkal támasztja alá, szóval lehet tőle sokat tanulni, nem egy lila gőzös, levegőbebeszélő blabla az egész.
-
moonlight115
őstag
Persze, hogy azt kell tenni, ami szerintünk helyes. Nem kerülni a stresszt (mintha lehetne!), hanem megtanulni kezelni. Egyébként is, ki akarja egy földigiliszta eseménytelen életét élni...
Kacagj, kocogj, lazíts, érints és segíts másokon. Nagyjából ennyi a titok, persze dióhéjban. Szóval lélekbúvárkodás helyett cselekedni. Minden egyes napon, kivétel nélkül. Mióta így élek, megtaláltam a lelki békém. Nem nagyon tudnak kihozni a sodromból. Ajánlom Dr. Bagdy Emőke előadásait, én rengeteget tanultam tőle. Persze nem elég csak meghallgatni, ki kell próbálni, amiket tanácsol. Nincs vesztenivaló...[link] -
moonlight115
őstag
Az emberek nem azt mondják, amit hallani szeretnénk. Nem azt teszik, amit (szerintünk) kéne. Erről szól az élet. Ha ezt felfogtuk, akkor nem fogunk minden egyes alkalommal meglepődni, hanem lehet továbbhaladni...Szerintem ez a lényeg.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #1 üzenetére
Nézd a jó oldalát: nagy szerencséd, hogy ilyen nagymamád volt. Rosszabbul is járhattál volna.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Olvastam egy „érdekes” bejegyzést arról, hogy az óvodába nehezen beilleszkedő gyerekek megfelelő szakmai segítséggel...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel
- Samsung 27" LED, PLS, Full HD, 4ms, 60 Hz, HDMI, VGA, Freesync, kis hibás
- AMD ryzen 3800x 2x8 Gb ddr4 3200Mh alaplap b450 -f Gaming samsung odyssey g7 amd radeon rx 6600 xt
- samsung odyssey g7 28 4k 144hz
- Choetech T581-F MagSafe Vezetéknélküli Töltő 15W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest