Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz opeter87 #6 üzenetére

Höh, elcseszték a képet. A képen a HF 500A van. Nézd meg a hangszín potit, csak egy tone van ott. Nekem egyébként ilyen van, asszem 9 ezerért vettem, marhaság volt, de gyorsan kellett valami kis méretű, aktív hangcuc, 2.1-es műanyag marhaságokat nem akartam, ez legalább valami fa szerű anyagból volt, tűrhetőnek tűnt, hát megvettem. Végülis csodát nem vártam, de azért nem egy értelmes hangminőség. Notit kihangosítani még elmegy, hogy ne a cirip süvöltsön, de igazából ez se sokkal különb a csörömpöléstől. Arra használom, hogy ha utazok valahova (nyaralás, stb.) és kell kihangosító, akkor legyen valami. Arra megfelel, viszont kb a felét érte volna meg, de hát gyorsan kellett, nem volt időm vacillálni...

(#10) gabo89
    Ha még csak a mély lenne sz@r az 500-ason. :D Figyeld meg ha ráteszel valami értelmesebb forrást, meg egy normális zeneanyagot, akkor elég jól előjönnek a hibái. A dobozra rákamuzták, hogy 20-20 000 Hz-ig, nos ez baromság, fülre megmondom, pedig nem vagyok egy nagy hifis. Örül ez, ha a 100-at tudja, nem ám a 20-at (persze lehet, hogy csak a fülem rossz). Nem megy le elég mélyre, ha meg valami EQ-val babrálsz (nem a potival az előlapon, az említést se érdemel), akkor meg szétesik az egész hangkép, kontrollálatlan f*s lesz. A közép elég jól rendben lenne a kategóriához képest, viszont a magas szerintem baromi gáz. Olyan bandáknál, ahol a dobos sok cint használ, teljesen kivehetetlen a különbség, összemosott sziszegés hallható csak, nagyon nem jó. Arról nem is beszélve, hogy polcra letéve, olyan messze helyezve egymástól, amennyire csak lehet, semmi térérzet nincs, persze mit vár az ember ennyi pénzért. Tényleg arra jó csak, hogy legyen valami háttérzaj.

Új hozzászólás Aktív témák