Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Aljasvip #36708 üzenetére
Azért a Clone Wars a kezdeti gyerekrészek után egyre komolyabb és sötétebb lett. És jobb is.Ahogy a Rebels is.
Bad Batch is jó. A Resistance fura, manga limonádé SW köntösben, de csak végignéztük, voltak jó részei.Obi-Wan sorozatot nagyon sajnálom. Óriási potenciál lett volna benne.
Ahsokát félek elkezdeni, az Acolyte meg, hááát, nem tudom, bele merjek-e vágni. Időhiany miatt halogatás van még.E.kaufmann: BH-i zsarunak láttam az előzetesét pár napja, szerintem hozza a régiek humorát, stílusát új köntösben.
(Nyilván a 90es évek hangulatot csak részben tudja visszahozni, de jó kis nosztalgiafilm lesz szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest