Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
válasz
zsamiatt #724 üzenetére
Hát, ha a forerunner 255-ömet veszem alapul + az itt olvasottakat, akkor sajnos de (mivel annál 5 gombból 4-nél megszűnt a kattanás és a gomb benyomása érzés).
Ráadásul az fr255 music a harmadik óra, kettőt (nem zenés változat) pár napon belül vissza kellett vinnem mert 💩-ik voltak,..a második után úgy voltam vele, inkább ráfizetek a zenés változatra csak már legyen vége a ping - pongozásnak amit garminékkal vívtam.
Azt hittem/reméltem, egy az elődnél jóval drágább Garmin óra minőségben sokkal jobb lesz (funkcionalitásban nem volt az elődnél se gondom, kivéve ha mondjuk egy frissítéssel valamit haza nem vágtak).Persze, az idő vasfoga majd megmutatja, hogy nekem melyik tábort pörgette a szerencsekerék, de azért egy ilyen összegű óránál....hát na, ne legyen már ilyen bosszantó hiba
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest