Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Tényleg csak az alap cuccok vannak fent + update. Ami ilyen nagyobb progi az a PS. Semmi más ezen kívül nincs telepítve! Nekem amióta WIN 7 vna mindig alapból ennyi volt a helyfoglalása!
(#217) DonMaster: Amikor LINUX-om volt akkor foglalt mindennel együtt a rendszer 40GB.
-
DonMaster
addikt
azért nem mindegy , hogy office allat mit értesz , mert office allt eleht érteni a excell word , vagy lehet érteni ateljes office csomagot ami nem kis lista .
a ps-röl annyi-t hogy az nem foglal sokat .persze én is tudom,. hogy nem midnekinek van 32gb ramja és azt is hoyg a gyorsitotár és virt mem nem használ annyi-t .
a harmadik kép elégé csaloka mert csak aprogramfile mapárol csináltad közben nem minden létezö programbol van 64bites mert uyge azokat menti oda a 32biteseket meg a programfile(x86)-ba menti
apdataez megint jo vicc
tudtad hogy nem mindent az appdata-ba ment??? ha nem akkor most lelöttem a poén-t
KAMELOT
én is iyg vagyok vele , nem tudom 20gb-ban hogyan telepitik fel a win-t.
Dilikutya
a 32gb ram témát megcáfolom miért ne rakna? ha van oylan funkcio az alaplapon és egy gamer gépben van akkor ha van 32gb ram abbol 26gb-ot egy virtuális drive nak rak és a játékot oda telepiti jah ssd sata3 750MB/s vs ddr3 8,5GB/s egy kis gyorsulás szerintem oylan több mint 10x gyorsabb mint egy ssd
nem kis javulást ér el játékban töltések szinte azonalik lesznek, de 26gb-val lehet ki-be csomagolni is , azért 8,5GB/s-el elég gyorsan elkészül 1 zipelés és kibontás is .másolási és ps müveletek is sokkal gyorssabbak haa ps file oda mented azonnal betölt mág a ps-is azt nem überi egy ssd ami lassabb .
gtamate2
csak utánad
hcl
ssd-böl 120-128gb-sat érdemes venni c-nek továbbra is ez nem nagyon kérdés. persze aki film és böngészésre használja annak elég a 60gb- is.
mdraco
ez egy totál friss rendszer , vagy kisem használod , mert nekem több mint 1 oldal csak a driverekkel együt az install uninstall amit linkeltél. bár ha csak ezeket a progikat használod akkor, egy sima mezei user vagy akinek böven eléga 50gb is cnek mert film böngészés olvasás és evvel kifujt a repertoálé .
Új hozzászólás Aktív témák
lo Corsair Obsidian 750D számítógépházam benépesítése egy játékra tervezett konfigurációval.
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Starlink
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest