Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hír frissítve, beágyazott lejátszó, és itunes elérés megadva.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Videók és képek alapján az éra egyik leghangulatosabb játéka lehetett.

-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Sly Cooper? Az az amivel be kell érnie a szegény PS tulajoknak mert nincs Zeldájuk?"
Neeem, ez csak egy példa a sok közül, amik lehetnek Zelda-alternatívák
(pl. Heavy Rain és most jön a Beyond: Two Souls, ha történetorientáltság a lényeg) De az új Sly nagyon megfogott, pár hibától eltekintve zseniális játék. -
Sirandrish
legenda
Sly Cooper? Az az amivel be kell érnie a szegény PS tulajoknak mert nincs Zeldájuk?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nem vagyok elfogult..ha az lennék akkor a podcastban is hangot adtam volna ennek..
Nintendot komálom ugyan a legjobban de PS-re is rengeteg számomra kedves játék van..
Talán Box nélkül tudok élni, de azért azon is van 1-2 finomság
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Aztazelfogultszivarvégit! Sly Cooper van? Nincs! Tehát van kontra

-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd a májusiban szépen lesz egy Mister_X cross Sirandrish Nintendo pro és kontra, múlt és jövőelemzés Pachter módra

-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nah ezaz.
Szegény kicsi Nintendo..én imádom szóval követelem hogy a következőbe legalább 1órán keresztül másról se beszéljünk
Mister_X Eddig azt hittem hogy nekem van mély hangom...kiderül hogy kis csengőbongó hangom van?

Hja és minden szirszart eladtam már
-
Mister_X
nagyúr
Nyah, végighallgatva.
Észrevételek:
- oric csak az elején recsegett, andrish vétele sokkal rosszabb volt, Giinos túl mély volt, dave meg sokszor hátrébb került a mikrofontól. De simán hallgatható volt.
- a konzolos összejövetelre én is el akarok menni
- a felvétel óta elég sokat megtudtunk a PS4 hardveréről.
- RMAH durva dolog (andrish, miket adtál el?), mikrotranzakció + F2P a PC egyik lehetséges jövője, MMO-knál tuti.
- rövid volt. Közben papírra véstem a cikkeket így néha visszatekertem egy cseppet amikor elkalandoztam.Csak így tovább, egyszer majd én is leszek díszvendég
-
ldave
félisten
Amúgy visszatérva a témára: az alapvető koncepció az lenne, hogy a hónap nagyobb, fontosabb videójátékos témáiról beszélgessünk, ebbe szerintem belefér, hogy előveszünk olyan hírt, ami már ki lett beszélve a fórumon, hisz egy fórumos beszélgetés azért nem adja vissza egy előszóban zajló társalgás, vagy vita hangulatát.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Várd ki csak a következőt, 3 Nintendo megszállott is jelen lesz, másról nem is fogunk beszélni

Addigra ha minden jól megy 2 3DS játékon is túlleszek, mindenképp szeretnék majd mesélni róluk.Köszi Neked is az észrevételeket, igyekszünk technikai szinten tovább fejlődni, meglássuk egy szoftverváltás mit ad majd hozzá a dologhoz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszönjük az észrevételt. Igen a Nintendo kicsit mostoha téma, de majd odafigyelünk rá.
Plusz ugye jön júniusban az Ouya is, biztos lesz téma arról is. (bár nem tudom droid konzolba mennyibe kellene belemnnünk)Mark:
Hát igen Mass Effect-hez mindig jó trailer zenéket tudtak találni.
(#86) MasterMark
Nem írtam hogy ahhoz találták ki, csak azt hogy ahhoz találták. Vagyi ahhoz használták fel.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Végighallgattam ezt az adást is, nekem tetszett. Ez a 80-90 perc szerintem teljesen jó időtartam, ennyi idő alatt a leglényegesebb dolgokat át lehet beszélni. A technika ördöge ismét jelen volt, a hangminőség sajnos tényleg nem túl jó. Mindkét adásotokat csak fülhallgatóval tudtam meghallgatni, hogy jól érthessem a beszélgetéseteket, de közelebbről sajnos nem tudok segíteni tanácsadásban, nincs a témában tapasztalatom. Most nem látom, de talán Andris jelezte, hogy nem tudna személyesen részt venni egy élőszereplős felvételben, pedig valószínűleg ez megoldana szinte minden technikai jellegű problémát. Mister X barátunknak is igazat adok abban, hogy a fizikai jelenlét sok más előnnyel járna (látható gesztusok, késleltetés nélküli beszélgetés, stb). Természetesen ha nem megy, akkor nem megy, elfogadja (majdnem) mindenki, hogy zömmel önkéntes alapon folynak a dolgok, nincs kolbászból a kerítés. Szakmailag egyetlen dologba tudok belekötni, hogy a konzolpiac harmadik szereplőjéről, a Nintendoról gyakorlatilag egyetlen szó sem esett. Lehet, hogy nem is szolgáltatott volna sok beszéd témát, de az ehavi és az áprilisi időszak azért már termékenyebbnek ígérkezik mind a 3ds, mind a Wii U számára. Annyi témát azért mindenképp szolgáltat, hogy a következő adásban legyen mit beszélni róla.
Szóval: kitartás, csak így tovább! -
Mister_X
nagyúr
Az intro és outro honnan származik? Baromira ismerős, de nem ugrik be, hogy hol hallottam.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
dupla
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
pü ...
-
Goldwin
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs mit!
Remélem nem csak ironizáltál. 
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterMark
üzenetére
Ennyit megér..a következőt Skype-al csináljuk..reméljük lesz minőségi javulás!

Valamennyi biztos, de hogy elég lesz-e az még a jövő zenéje

#58 Köszönjük szépen...

Mindenképpen átgondoljuk amit írtál és természetesen próbálunk egyre jobbak is lenni..
-
Sirandrish
legenda
Örülnénk neki ha kicsit visszafognád magad, és nem itt vitáznál.
Nem szeretnénk ha miattad írnának le minket is, holott az égegyadta világon semmi közöd nincs az egészhez.
Meghallgatunk mindenkit és aszerint próbálunk javulni..hidd el..nagyfiúk vagyunk már..nem kell a "szárnyaid" alá venned.
Köszi!
-
Mister_X
nagyúr
"Ezt a szemellenzős bagázst!"
Köszönjük.
"Ha elolvastad volna ezen hozzászólásom második mondatának első felét, ..."
Elolvastam ...
"... akkor nem kellett volna feleslegesen koptatnod a klaviatúrát!"
... és utána a #62-es hozzászólást is és annak fényében írtam meg a saját véleményem.
ui.: telefonról írtam.
-
Mister_X
nagyúr
Vaaagy: én, oric és dév pestiek, egyszerűbb lenne egy helyről felvenni az egészet, mert akkor ki lehetne szűrni a "társalgási delayt", mert sokszor van, hogy oric felvezet egy témát, utána átadja a szót valakinek "és nektek mi a véleményetek erről, mondjuk XY?". A rádiós podcasteknél is egymással szemben helyezdnek el a társalgó felek és gesztusokkal, testbeszédddl ők is tudnak jelezni egymásnak, hogy most te beszélj, én szólnék közbe, stb.
-
MasterMark
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jobb hangminségbe belefér.

-
-
Mister_X
nagyúr
Ezt itt zárjuk le. A Gamepod nem egy profi oldal, lelkes amatőrök tartják karban mindenféle anyagi juttatás nélkül. Hidd el, ha mondjuk főállásban csinálnánk ezt (mint Gamestar, PCGuru, Gamekapocs, 576 meg úgy alle zusammen az összes nagyobb külföldi oldal), akkor minden sokkal gördülékenyebb lenne. De itt mindenkinek meg van az elsődleges dolga a saját életében ami mellett (sajnos) a Gamepod nem tud elsődleges szerepet kapni.
Nekem is ég egy kicsit a pofámról a bőr, hogy nem mutattam semmiféle aktivitást a szerkesztői kötelezettségeim mellé. Bevállaltam túlórákat is, hogy meg tudjam javíttatni a PS-em, ez meg suli mellett nem kellemes. Reggel hatkor kelés és este 9-10 fele értem csak haza. Most úgy örülök a szünetnek, mint majom a farkának. Most már meg van javítva a gép, de még mindig nincs nagyon időm hírezni, mert így is csúszásban vagyok a Sly Cooperrel, a többiről nem is beszélve.
Végezetül, ami a legfontosabb: mi minden tőlünk telhetőt megteszünk és nem hinném, hogy azt érdemeljük vissza, hogy beképzelt ez meg az és a többi...
Én a Skype-ot javasoltam, de ti elvetettétek... Szerintem az a gond hogy a TS kis adatátvitelre lett szakosítva, ami miatt elképzelhető, hogy e miatt rossz a hang alapból. Majd kiderül, addig szerintem egy lesz egy-két próbafelvétel.
-
Goldwin
aktív tag
"Ezek közül négy hírt nem jelentettünk meg, amiből egy holnapra van időzítve."
Ha lapoztál volna, akkor a második oldalon találtál volna még négyet!
"Azt meg hogy más magyar oldal hogyan hírezget az nem a mi dolgunk, sosem nézek híreket magyar oldalakról."
Ki állította ennek az ellenkezőjét?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezek közül négy hírt nem jelentettünk meg, amiből egy holnapra van időzítve. ( Injustice) Azt meg hogy más magyar oldal hogyan hírezget az nem a mi dolgunk, sosem nézek híreket magyar oldalakról.
A podcastes észrevételt köszönjük, igyekszünk javítani a dolgon.
Dave:
Nem csak azok a hírek kerülnek ki ami tetszenek nekünk.
-
ldave
félisten
Nyugi
Köszönjük az észrevételeket, nagyon új még nekünk is ez az egész, idővel biztos kialakul majd az a formula, ami jól működik majd és remélhetőleg elnyeri a többség tetszését.Sok-sok hír van, ami nem jelenik meg itt, hisz az ide írók többsége szerintem azokat a híreket hozzá ide, ami valamilyen szinten érdekli őket, szóval amiről nem írnak a srácok, az talán nem is édekes a számukra, így beszélni róla se lenne kedvük. Nem lehet összehasonlítani a Gamepod-ot ilyen szempontból mondjuk az IGN-el, ahol fizetett újságírók napi 8-10 órában öntik magunkból a cikkeket.
A folyamatosság idővel szinte biztos javulni fog, könnyebben felvesszük majd a fonalat és jobban is fogjuk ismeri egymás hozzáállását bizonyos témákhoz.
-
Goldwin
aktív tag
"Őszintén kíváncsi vagyok azokra a linkekre."
-
Goldwin
aktív tag
Ti kértetek meg arra, hogy fejtsem ki bővebben a véleményemet, erre fel sértődötten magyarázzátok nekem a bizonyítványaitokat.
-
Goldwin
aktív tag
"Ez necces lenne, hisz amiről csak lehet írunk."
Az elmúlt két-három nap történései közül, legalább tíz olyan hírt tudnék neked linkelni, amelyről nem írtatok egy betűt sem. Minden tiszteletem a tietek, sejtem milyen sok idővel jár a hírek begyűjtése és megírása, de azért a fentebb idézett hozzászólásoddal nem kevés beképzeltségről tettél tanúbizonyságot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Plusz ugye nem csak én hírezek.
-
Sirandrish
legenda
Az egész tartalmat a hírekből szedjük össze..az ötletedet maximum úgy tudnánk megvalósítani ha pl Oric direkt nem írna ki néhány hírt, amit mi átbeszélünk, de ez nem igen lesz így..
Az hogy nehezen indult azt szerintem be lehet tudni annak hogy ez volt az első alkalom hogy 3an dumáltunk élőszóban..ez még 1-2 alkalommal biztos így is marad..nem ismerjük meg az embereket 1 óra alatt ugyebár.
"már egy fél órával a tervezett felvétel előtt dumálgassatok egy kicsit, feszültségoldás gyanánt."
Ez természetesen nekünk is eszünkbe jutott, és így is csináltuk

-
Goldwin
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha a hírek, tesztek kiegészítésének szánjátok a podcast-et, akkor próbáljatok meg olyan témát keresni, amelyről még nem írtatok.
Ha összegezni akarjátok a hónap eseményeit, akkor csak röviden beszéljétek át azokat. Felesleges bő lére ereszteni a mondandótokat, ugyanis ezek a témák már ki lettek vesézve a hírek alatt és a topic-okban, így a hallgatók számára akár unalmassá is válhat az erről szóló diskurzus.
Az egész beszélgetés nagyon nehezen indult be, ezért én azt tanácsolnám, hogy már egy fél órával a tervezett felvétel előtt dumálgassatok egy kicsit, feszültségoldás gyanánt.
Mivel orichalcos viszi, terelgeti a beszélgetést, ezért bizonyos helyzetekben egy kicsit határozottabbnak kellene lennie. Például, ha nem tudtok már semmi újat hozzáfűzni egy adott témához (Battlefield 4), akkor az önismétlések elkerülése végett le kell zárnia azt és átterelni a beszélgetést egy újabb témára. -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakinek van ötlete egy sokkal jobb programhoz, akkor szívesen fogadnánk.
(#49) MasterMark
Bocsi épp szerelőnél van felszerelés hozzá, a holofedélzettel együtt.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok akkor mostantól TS felejtős szerintem.
-
ldave
félisten
A legújabb TS saját hangrögzítőjeével van rögzítve a beszélgetés, az utómunkálatokhoz pedig Adobe Audition-t használok (kis zajszűrés, intro-, outrozene). Legközelebb teszünk akkor egy próbát Skype-al, oda is van megoldás hangfelvételre.
-
HuMarc
veterán
Te meg tudod különböztetni a hangokat?
Én csak @orichalcos-t sejtem, hogy ki volt (akinek a legjobban recsegett a mikrofonja) -
Goldwin
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Nem erre van kitalálva..de tényleg ennyire sz*r? Elég sokan panaszkodnak erre."
Te nem hallgattad vissza a kész podcast-et?

Egyedül ldave-et lehetett tisztán hallani. -
Sirandrish
legenda
válasz
MasterMark
üzenetére
TS beépített felvevőjével..vagyis azt hiszem, mert ez igazából Dave reszortja

-
MasterMark
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mivel rögzítetek?
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterMark
üzenetére
Mondom..a TS ezt tudja..

Szerintem a következő Skype-os lesz..
Bár ha van más javaslat azt szívesen vesszük természetesen
-
MasterMark
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen.

Folyamatosan hallgatni nem a legjobb, és mindenkinek ugyanolyan hangja lesz tőle szinte. -
Sirandrish
legenda
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem a TeamSpeak ennyit tud..
Nem erre van kitalálva..de tényleg ennyire sz*r? Elég sokan panaszkodnak erre.
Ha tényleg ilyen tré akkor muszáj lesz programot váltani..Hja és havonta szeretnénk jelentkezni, és elég messze lakunk egymástól szóval az nem fog menni...állandóan tuti hogy nem..marad a progi váltás szerintem

HuMarc igazából 1 órásat szeretnénk, csak ez a hónap túl bőséges volt

-
MasterMark
titán
Na meghallgattam én is, jó volt.
Öcsém bejött közben, és megkérdezi: Ennek meg mér ilyen szar a minősége?

Szóval ezen egy picit lehetne még csiszolni. Esetleg ha később mindenki egy helyen lesz, akkor elég egy jobb minőségű mikrofon is akár.
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az az igazság, hogy ha tényleg 4 órás lenne egy-egy podcast, akkor nyugodtan bele lehetne menni a filmes témába, de 1,5 órát simán ki lehet tölteni még a leggyengébb hónapok játékoshíreivel is, főleg ebben az elkalandozós, laza stílusban beszéltek, és nem tartjátok magatokat szigorúan az adott témákhoz.
Én nem hallottam az 1. podcastet, de mostantól követni fogom

-
HuMarc
veterán
Most nézem (hallgatom) a podcastet, és szerintem 1-1,5 órába pont beleférnek az egyhavi játékos témák, filmes elemzésnek meg ott a Filmbarátok
-
HuMarc
veterán
Mindenképpen ajánlanék egy jobb mikrofont
Egyébként most akkor ti sem látjátok egymást, hanem csak Skype-oltok, az ország minden részéről? -
Winner_hun
félisten
kis
sebb -
Goldwin
aktív tag
Remélem nem fogtok megharagudni, de én egy kicsit unatkoztam a podcast hallgatása közben!
-
Shing
őstag
Hát, azért 100%-ban ugyan azt megcsinálni ezzel a motorral nem lehetett volna. Bejött az a csáklya izé amivel elég sok mindent megkellett oldani annak ellenére, hogy az első részben nem volt. Tehát feladványok is változtak. Persze az alapkoncepció ezen a téren is a legtöbb helyen maradt ugyan az. Meg ugye az adrenaline dodge a harcrendszerbe, szokásos automatikus kapaszkodás, kicentizett ugrások sem nagyon voltak így.
De lényegében valóban ugyan azok a helyszínek, ugyan az a sztori van, pont annyi változtatással, hogy ne lehessen azt mondani h direkt remake. -
Mister_X
nagyúr
Lusta programozó, a kódot kellőképpen nem átlátó architektor, záros határidő, sürgető igazgatóság, azaz alle zusammen kellő hozzá-nem-értés kell, hogy még a 30FPS alá is bemenjen egy játék. Ez elsősorban az évente érkező multiplatform rókabőröknél fordul elő, érdekes módon a Killzone 3, Halo 4, GoW: Ascension, Forza Horizon nem vagy csak nagyon szélsőséges esetekben droppol. Az ilyen rókabőrgyárak meg majd nextgenen is fognak olyat művelni, hogy csak a fejünk fogjuk fogni.
-
Sirandrish
legenda
Oké...kicsit tényleg bekavarodtam..úgy rémlett hogy a Legend frissebb

Végül is jól mondtam amit mondtam, csak az emlékeim vicceltek meg..orichalcos Mint említettem az első résszel nem játszottam, de videók alapján az Anniversary sokkal gördülékenyebb játékmenettel jött már ki

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Várj én azt hittem hogy az Anniversary direkt remake volt, hogy csak a grafikát tolták fel. Ezek szerint nem?
-
Shing
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a nagy ugrás már a Legend-nél megjelent. Persze az Anniversary is más volt, mint az 1. rész, annak ellenére hogy remake. De a Crystal-os részek közül a leghosszabb és a legnehezebb. Jók voltak a boss harcok, stb. Azért az még jobban hasonlított a klasszikus részekhez. Mind1 végülis.

-
-
Helmoras
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Pedig elmagyarázhatnád, hogy mi van mi miatt
(nem azt mondom hogy a 30 fps miatt érzem azt hogy szaggatna hanem még onnan is le-ledroppol csunyán) Én csak azt mondom hogy sok játékban zavar az alacsony fps a jelenlegi konzolgenerációban, ezért váltottam vissza pc-re(tény hogy drágább de akkor még volt rá pénzem, mostmár kétszer meggondolnám), és hogy pár játékban bizonyos effectek mellett többek közt pl. borderlands iszonyatosan betud szaggatni a split screen (pedig hát a konzoloknak az osztottképernyős játék elég alapnak kéne lennie szerintem) és ez zavart, de ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy a forza a gears of war vagy a halo nagyon jó játékok. -
Shing
őstag
Érdekes, hogy Tomb Raider-nél az Anniversary volt említve mint változás, közben az 1.rész felújítva. Szerintem a Legend-re gondolt aki mondta. Amúgy én is annak adok igazat aki azt mondta, hogy nagyon átment hentelésbe az új rész és így csalódás volt. De persze ez csak a fanatikusoknak az. Jó volt a megosztottság, mert mindenkinek igaza volt.
Residen Evil-nél is ugyan ez volt... és ja, ezért is divat a számozás megszakítása, ezzel is jelzik h ez már nem ugyan azoknak szól...
Hollywoodos filmes téma szerintem ne legyen. Azért jó ez a podcast, mert a médiában nem nagyon hallani videojátékokról, filmes téma sokkal több helyen megjelenik. De ez csak az én véleményem.
Mikrotranzakció... én sem értem h vehet bárki is valamit single player játékhoz. DLC téma is lehetne bővebben... szerintem az is hülyeség! Persze vannak minőségi DLC-k is...
A F2P modellek is addig jók amíg olyan dolgokat lehet venni amik csak a külsőt változtatják, planetside 2 jó példa volt. -
Helmoras
őstag
A konzol vs pc hez annyit nekem volt már mind 2 a konzolnak a saját cimei nagyon jók tudnak lenni, viszont a 30 fps es limit volt nekem baromi idegesítő, sok játéknál. :S és a tévhitekkel ellentétben a konzolon is tudnak szaggatni a játékok, csunya fps droppok vannak itt ott ott is sajnos
-
SkyS1gn
félisten
Faint! Itt is lehetne olyan hogy idöpontokhoz odaírjátok miről beszéltek

-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is meglepődtem, hogy 4órás. Gondoltam írok is, hogy azért ez kicsit sok. De látom valami apró hiba csak

-
Helmoras
őstag
Meghallgatlak benneteket amig farmolok kicsit dioban

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valamiért nem mutatja rendesen a hosszát.
Nem értem hogy miért. Lehet hogy az mp3 konvertálás miatt? -
Mister_X
nagyúr
Négy órás?!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd meglesem, de most a Sly Cooper után/mellett a Darksiders van terítéken.

(pl. Heavy Rain és most jön a Beyond: Two Souls, ha történetorientáltság a lényeg) De az új Sly nagyon megfogott, pár hibától eltekintve zseniális játék.

Szóval: kitartás, csak így tovább!