- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
szepi23 #1582 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszodat!
Sportoláshoz és okosórának is szeretném használni. Valamelyest jobban húzok az Apple ököszisztémája felé és ahogy néztem az AW-nak az okosóra része erősebb, ami fontos számomra. Egyelőre az AW felé húzok.
Persze még mérlegelek, értékelek és nézek teszteket, de nagyon hasznos volt a személyes véleményed! Köszönöm! -
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon jutok dűlőre egyelőre
Agyalok a watch active 2 és az apple watch 3 között.
Van androidos (Xiaomi) telefonom és iphoneom is.Hátha tudtok okos infókat adni nekem újfent
Amire kéne:
- GPS tracking + pulzus mérés (Ne másszon el a pulzusszám, legyen pontos. Most egy amazfit BIP-et használok és az sokat elmászik, pontatlanul mér stb.) Tehát fontos lenne a pontos pulzusmérés.
- lehessen vele hívást fogadni, de ezt ugye mindkettő tudja
- tudjak hívást kezdeményezni hagfelismeréssel, azaz ne kelljen turkálni a telefonon vagy az óra menüjében. Siri tudja, bixbyt nem ismerem)
- tudjak válaszolni óráról messenger üzenetre, ha lehet diktálással)
- nem baj, ha el tudom olvasni a leveleimet is...Ezek alapján nektek melyikre esne a választásotok? Ahogy olvasgattam lényegében mindkettő tudja ezeket. Nekem a fitness része és annak pontossága lenne a legfontosabb. Kerékpár, szobabringa, futás, gyaloglás.
Azt tudom, hogy az apple watch bezár a apple ökoszisztémába...
Köszi!
J.
-
bodorjanos
aktív tag
Elég szomorú, hogy ekkorát csalódtál a samukban. Mondjuk nálam is ilyen volt, amikor megnéztem asszony galaxy watch-át és semmit se tudtam rendesen beállítani rajta
Nekem az amazfit bip-emen elég egyértelmű a dolog. Amit tud, azt rendesen tudja és csak egy 20-as volt. Elmegy akár több hetet is egy töltéssel, ha nincs non-stop trackingelés. Ennek utódjaként agyaltam a active 2-ben, de elbizonytalanítottál... Körülnézek és várok még szerintem, hogy alakul a piac. Ahogy tegnap utánanéztem az amazfit szériákban is van már EKG-s óra, csak még nem elérhetőek globál változatban. És a xiaomi mi watch irány is tetszene.
Meglátjuk.... Ha esetleg lemegy ennek az ára és tényleg működni fog az ekg is, akkor azért ez se esik még ki a lehetőségek közül.
Köszi, hogy megosztottad velem a véleményed! -
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Egy amazfit bip tulajdonosa vagyok és alapjában véve meg vagyok elégedve vele.
Xiaomi telóm van éppen és agyaltam egy "komolyabb" óra beszerzésén. Ami nekem fontos, a relatíve elfogadható pulzusmérés és az esetleges sportolások trackingelése.
Ami miatt emellett tenném le a voksomat, ha az EKG működne rajta. Tudom, engedélyezési folyamat és ki tudja mikor lesz elérhető, de azért az esélye még megvan.
Az az igazság, hogy néha "vacakol" a szívem és nem lenne rossz ha akkor gyorsan rá lehetne nézni az EKG-ra. Tudom, nem helyettesíti az orvost, stb. Járok kardiológiai kontrollra, nem azt akarom kiváltani, csak ha úgy érzem máshogy dobog, stb. akkor lenne mihez nyúlni. vagy, ha a pulzus elpörög, jelezze az óra.Az iwatch jött még szóba, de bitang drága és nem akarok hozzáláncolva lenni az iphone-okhoz.
Látom többetek használtak előtte Amazfit bip-et. A váltást nem bántátok meg? Trackinggel legalább olyan pontosan, mint a bip?
Nekem az fura, hogy párom galaxy watchán nem lehetett beállítani (lehet én vagyok béna), hogy a messenger rezegjen, ha értesítés érkezik.... Akkor kicsit kiábrándultam a samuból, de lehet csak én vagyok béna
Ha esetleg más EKG-s ötletetek is van, ami tud gps trackingelést is, kérlek írjátok meg. (Withings move ecg, de az bevésbé okos...) Tudom kicsit off, azért bocsi, de többen vagytok itt, akik szerintem elég jól körüljártátok a témát.
Üdv,
János
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro