- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NiceCube
csendes tag
Üdv a klubban
Pont igy jártam múlthét pénteken...Balatonból ki, Rebooting loop...pedig birta rendesen.Hetfőn vittem az órát - hivatalos samsung márkaszerviz, oktogon - tegnap jeleztek, hogy elkészült az árajánlat ( amit e-mailbe persze nem küldtek el, igy bemásztam ), és azt mondták, hogy "Panel, hátlap, akksi ~ 40 000 ... ( btw..nem értem hogy a hátlapnak pl mi baja lehet meg a panelnak..persze nem szedtem még szét, hogy belenézzek
)
Most épp rágom a kefét, hogy fizessem ki, mert amúgy imádtam és számomra még mindig ennek a legjobb a dizájnja ...vagy tegyek még rá ugyanennyit és legyen egy 4-es classic 42 mm lte pedig nem vagyok oda a lünettáért
-
subset
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- Apple watch Series 8 45mm cellular akku 98%
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular, 49 mm-es natúr titántok, kék-élénkkék Terep pánt S/M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest