- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gadgetfun #31 üzenetére
Elég szubjektív dolog ez az egész.
Nekem pl az a komikus amikor a BT os fülbedugós bizé lóg a fickó egyik fülén és sétálás közben beszélget (nem is kell hogy beszéljen ,elég ha csak rajta van).
A mini headsetekről nem is beszélve ami átfogja a fejet.Nem vagyunk egyformák.
Azt mondtad normális emberi fejhez tartva nevetséges. Nekem nagy fejem van, ezért lehet még neked sem lennék komikus ha meglátnálÜdw,
-
válasz
Gadgetfun #27 üzenetére
Miért ez nem komikus akkor? Vagy ez nem olyan túl régről?
Nekem semmi rendkívüli a Note telefonálás közben [link]Ez nem csak egy telefon, ez okostelefon ezer más dologra is használható.
Pl én törede annyit telefonálok mint amennyit csak netezek!
Zsebben elfér és alkalomadtán telefonálni is lehet vele.Másrészt meg teszek rá hogy ki mit gondolnak rólam, nem másoknak akarok megfelelni.
Nem mondom hogy mindenkiből, de legtöbb emberből az irígység beszél sokszor (ne vedd személyeskedésnek).
Engem egyes kolegáim kigúnyolnak hogy mekkora TV , monitorom ,mobilom van. Viszont vakon ismerem őket, így tudom hogy ha tehetnék akkor ők is ilyet vennének... (hogy utóbbi mondatom ne tűnjön nagyzolásnak leírom, hogy még tanulók és nincsen saját jövedelmük). -
-
És még azt mondják, hogy nem a méret a lényeg
A Samusng kezd az Apple re hasonlítani. Olyan komoly céggé nőte ki magát, hogy szinte bármit csinálnak azt venni fogják.Íme, az első táblafon
Mondhatni ezzel egy új mobilkategória született.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest