- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwviktor
csendes tag
Köszi! Utána nézek ezeknek.
Egyébként sokkal jobb üzemidőt tapasztaltam frissítés után. A tegnap éjszakait kivéve.Azon gondolkoztam, hogy hosszabb kikapcsolási időt adok meg és az intelligens zárat kikapcsolom.
Az üzire én sem tudok mást. Mondjuk nem fogom ki-be kapcsolgatni a telót. Ami egyébként folyamatosan megy. 200-250 óránként szoktam csinálni egy újraindítást. És többnyire minden éjszaka töltőn van. A mobilnet is folyamatosan megy. Nekem egy töltéssel így elmegy másfél napot simán. Általában azért éjszaka mindig töltve volt. Ez egy bő év tapasztalata. Amit most csinált olyan sosem volt. Egyszer teljesen megadta magát a gép. Jöttek. Kicserélték a főpanelt az akkut és a töltőt is. Utána minden ugyanígy ment tovább.Ez a KNOX szarság sem tetszik. Van egy Tab 2 7.0-m. Tuti,hogy nem frissítem le ilyen szarságra. Ha lesz rá. Egyébként ki is van kapcsolva minden ilyen automatikus frissítési marhaság a telón is. Nem véletlen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest