Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bwviktor csendes tag Köszi! Utána nézek ezeknek. 
 Egyébként sokkal jobb üzemidőt tapasztaltam frissítés után. A tegnap éjszakait kivéve.Azon gondolkoztam, hogy hosszabb kikapcsolási időt adok meg és az intelligens zárat kikapcsolom. 
 Az üzire én sem tudok mást. Mondjuk nem fogom ki-be kapcsolgatni a telót. Ami egyébként folyamatosan megy. 200-250 óránként szoktam csinálni egy újraindítást. És többnyire minden éjszaka töltőn van. A mobilnet is folyamatosan megy. Nekem egy töltéssel így elmegy másfél napot simán. Általában azért éjszaka mindig töltve volt. Ez egy bő év tapasztalata. Amit most csinált olyan sosem volt. Egyszer teljesen megadta magát a gép. Jöttek. Kicserélték a főpanelt az akkut és a töltőt is. Utána minden ugyanígy ment tovább.Ez a KNOX szarság sem tetszik. Van egy Tab 2 7.0-m. Tuti,hogy nem frissítem le ilyen szarságra. Ha lesz rá. Egyébként ki is van kapcsolva minden ilyen automatikus frissítési marhaság a telón is. Nem véletlen! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest