- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwviktor
csendes tag
Köszi! Utána nézek ezeknek.
Egyébként sokkal jobb üzemidőt tapasztaltam frissítés után. A tegnap éjszakait kivéve.Azon gondolkoztam, hogy hosszabb kikapcsolási időt adok meg és az intelligens zárat kikapcsolom.
Az üzire én sem tudok mást. Mondjuk nem fogom ki-be kapcsolgatni a telót. Ami egyébként folyamatosan megy. 200-250 óránként szoktam csinálni egy újraindítást. És többnyire minden éjszaka töltőn van. A mobilnet is folyamatosan megy. Nekem egy töltéssel így elmegy másfél napot simán. Általában azért éjszaka mindig töltve volt. Ez egy bő év tapasztalata. Amit most csinált olyan sosem volt. Egyszer teljesen megadta magát a gép. Jöttek. Kicserélték a főpanelt az akkut és a töltőt is. Utána minden ugyanígy ment tovább.Ez a KNOX szarság sem tetszik. Van egy Tab 2 7.0-m. Tuti,hogy nem frissítem le ilyen szarságra. Ha lesz rá. Egyébként ki is van kapcsolva minden ilyen automatikus frissítési marhaság a telón is. Nem véletlen!
-
bwviktor
csendes tag
Üdv. Mindenkinek.
Pár napja 4.3-ra frissítés után leírnám tapasztalataim.
Ami rögtön szembe tűnt az az,hogy nálam az amíg nézem nem kapcsol ki a kijelző nem mindig működik és a szem ikon állandóan kint van. Ez idegesítő!
Jön egy sms és ha elolvasom utána is ott marad az ikon mellett pl. egy 1. Tehát, hogy üzenetem van. Pedig már elolvastam. Csak újraindítás után tűnik el.
Tele van megint minden felesleges opciókkal és újabb beállításokkal.
Persze van egy csomó pozitívum is ebben a 4.3-ban.A legnagyobb gáz ma reggelre történt.
Tegnap este fel töltöttem kb. este 10-kor vettem le. Ma reggel 8-ra csak úgy magától leszívta az akkut 18%-ra!!!
Sosem csinált ilyent a telóm.Mit tehetek???
Mivel regisztrált vagyok ki tudom hívni a szervizt aki itt háznál javít. Egyszer már voltak és ez az amiért leginkább Samsungot vásárolok. Amúgy meg szeretem a Note 2-met! Garanciát pedig nem szeretnék veszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Filmgyűjtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest