Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
azon ne múljék, ha kell tudok sztem kölcsön adni 423-as Asus lapocskát

-
Szerintem meg az lesz az egyik legkönnyebb, mert ott csak egyféle chipset volt (X58), vagyis mindegyik lap arra épül, tökmindegy hogy mit veszek. Az "übertuning fatálegyti edisön" lapok meg nem érdekelnek, jó lesz egy alapfelszereltségű példány is, mert nem fogok tuningolni a tesztben.
Normális 1156-os lapot már nehezebb lesz, olyat amin van video kivezetés is az IGP-hez.
-
válasz
czundermák
üzenetére
Igen, csak P2, slotos P3, és Mendocino Celeron fog bele menni (Slot1 átalakítóval). A Coppermine-okat és a Tualatinokat eszi a TUSL2-C is, úgyhogy azok abban lesznek mérve.
-
czundermák
aktív tag
Slot 1 fronton BH6 valamivel jobban komálja a kései vasakat, mint a BE6-II, legalább is idehaza a két BH6 tovább bírta a tuningot Coppermine-ok alatt, de ha jól látom neked ez csak P2-re és korai P3-ra fog kelleni, ez esetben szinte mindegy mit választasz. Az igazi nagyágyú viszont a BF6, az kitekeri a nyakát mindkettőnek, átalakítóban a Tualatint viszi szépen. Bár ez utóbbi igaz mindkét másik lapra ugyan így.
-
"Vajon mit?
Gondolom bedarálja és elviteti mint veszélyes hulladékot."
Ez is egy opció de akár meg is tarthatta volna ,hogy vitrinbe tárolja és később az unokáknak mutogassa milyen csoda masinák voltak még az ő idejében...
"Gondolom majd eladja amúgy, ahogy eddig is. : )"
Sajnos az "ahogy eddig is" nálam kimaradt mivel még csak most csatlakoztam mint olvasó!De azért remélem örömöt okoztam neked ,hogy 2 mondatban tudtál piszkálódni egy kicsit!

-
Omg! Mit fogsz kezdeni ennyi cuccal ha már kész a teszt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Most fontosabb lenne a Slot A vonalat összeszedni, mert az nem kerülhető meg...
Gondolom bedarálja és elviteti mint veszélyes hulladékot."