Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmaxxx
senior tag
-
djculture
félisten
Ja meglepetése volt valakinek, mert megvette ezt a kártyát a pc x től, azután otthon jött rá hogy milyen gyenge a kártya. Én se tudtam hogy 32 bites memóriával rendelkező kártya létezik manapság csak láttam a hozzászólását, ami nem nagyon tűrte a nyomdafestéket.
Utána utána néztem jó pár alsókategóriás kártyának és még legalább találtam 4-5 db ot. Gigabyte-ból vannak még szőrnyű kártyák. TurboCache to 1GB (On board 512MB DDR3) meg a többiek. Persze nagy betűvel az3.Integrated with industry's best 1gb van a dobozon lés kis betűvel alatta alig láthatóan hogy igazából ez csak 512mb...[ Szerkesztve ]
-
-
-
proci985
MODERÁTOR
igaz, szalagkábeles megoldás volt már.
belegondolva igazad lehet: VPUnak nem hinném nagyon sok lába volt, legalábbis a képet elnézve biztosan. az egy szem tekercs minimális fogyasztást jelent (ezt erősíti a picike aluborda), bus vezérlés valszeg megintcsak faék kategória (ha jól emlékszem a RV600tól jött be a ringbus, előtte elvileg még egyszerűbb volt), szóval könnyen lehet kétoldalas PCBről van szó.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Dr. Romano
veterán
Szép
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
proci985
MODERÁTOR
gondolom a két monitorkimenet megtartása miatt maradt a normál méretű pcb. az akkori lineup egyik erősebb kártyájával, egy x800gtoval hajtottam is két monitort, szerintem eléggé sok embernek volt selling point ez a feature (nem kellett a célre matroxot venni, bődületes áron, ha amúgy nem tervezésre/színhűségre kellett a kártya).
hydravisionuk is volt már akkor, szériának eléggé dícséretes multimonitor támogatása volt... featureok egy része pár évre el is tűnt a consumer driverből, csak az idei driverben jött vissza (pl hydragrid). xp asztalra meg gondolom ez is elég volt (x800gtoval toltam supreme commandert is két monitoron, na az már úgy csak mediumon ment jól 2x 1280x1024ben, de asztalon ok volt).
egyébként tényleg nagyon tiszta a PCB, picit a VESAs S3mas kártyáimra emlékeztet.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
djculture
félisten
Nem néztem utána de gondolom ezen rajta is van a memória, mert van ennél gyengébb változat is hypermemory 32mb néven. 32mega van a kártyákon és a rendszermemóriából egészíti ki 128 megára.
pl:[link]
".128MB DDR memória támogatás és 32MB DDR memória local frame buffer"
[ Szerkesztve ]
-
madmaxxx
senior tag
Vajon mi késztette az ASUS mérnökeit, hogy normál méretű nyákra építkezzenek?
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest