- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
A futárszolgálat mindig zsákbamacska. Elég egy rosszul rögzített csomag ami elszabadul szállítás közben, vagy az úton egy jó nagy gödör amibe az autó belehajt és vége. Na meg a futárok is olykor 5-6 csomagot raknak egyszerre a csomagtartóba, csak egy essen ki a kezükből... Továbbá ha siet és a sárgáról pirosra váltó lámpánál tövig nyomja 50 km/h-nál a féket, vagy már a gyártó raktárában megsérül a termék, és még sorolhatnám hosszasan azon okokat amiért a személyes vásárlás jobb befektetés. Ezért értékes dolgot üzletben vásároljunk és a helyszínen(amennyiben erre adott a lehetőség) próbáljuk is ki. Tudom, sokan vannak akik pl. vidéken laknak esetenként akár 100 km-re a legközelebbi plázától, de inkább a ráfordított idő és útiköltség legyen a veszteség mint a termék teljes vételára(ami 100.000 Ft vagy afelett már gondolom senkinek sem elhanyagolható aprópénz). Ha pedig nagy a termék, és más lehetőség nincs, még mindig jobb a posta szerintem. Lehet, hogy 1-2 héttel tovább tart, de legalább nem törik össze a terméket(na persze ott is vannak balesetek, de nem ilyen sok mint a GLS-nél). Bár szerintem úgy fociznak a csomagokkal mint Jim Carrey az Ace Ventura 1. részének elején.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tisztelt olvasó!Tavaly november folyamán rendeltem csomagszállítást Angliába online.Kis keresgélés után regisztráltam...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest