Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerk.: ViewPaker
, [nem Wievpaker.Köszi a részletes fényképes írást, jó lett!

Vártam már ezt a cikket, jó ideje kinéztem magamnak a GABA PIO kínálatát (azon belül ezt a 21.5"-os modelt), de olyan kevés volt a tapasztalat, hogy inkább nem mertem bevállalni - és ezek szerint jól tettem.
Pozitívumok:
- anyaghasználat ezek szerint rendben;
- normális TN panel;
- használható hangszórók;
- stabil állvány;
- jó ár.Negatívumok:
- menü hiánya elég nagy öngól;
- csak usb2, és abból is csak 1db;
- porszűrő hiánya;
- botrányos webkamera (ezt komolyan gondolták?);
- zéró support.Sajnos utóbbiak miatt nekem nem pálya ez az AIO, bármennyire is szimpatikus a termék - még kalibráltatni is elvinném, ha vennék egyet.
Amit ezek ellenére is bevállalnék, az a 27"-os változat... ha nem lenne ennyire túlárazva. Ha el lehetne hozni 86 HUF-ért, annyit simán megérne, de 108k... az IPS kijelzős, USB3-as külföldi modellért nem sajnálnám, de azt meg idehaza nem kapni.Keleten viszont elég népszerű lehet a termékvonal: a shenzhen-i cég honlapján rendszeresen jelennek meg hírek, tudósítások frissen nyílt iCafe-król, tömve 27, 32"-os egybegépekkel. Az indiai leányvállalat ugyan említ a honlapjukon egy Berlini központot, az ábráról leolvasva, de ennek sajna nem akadtam a nyomára.
ZLS-ről nem is hallottam, de ezt az (elméletileg) IPS kijelzős PA-sorozatot már itthon is
matricázzaforgalmazza a GABA. Apró szépséghiba, hogy ebbe meg nem lehet VGA-t pakolni.Szóval ez nekem megmarad vágyálomnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Senki sem töröl ennél jobban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Valami baja van a tápomnak
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest