Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Én is csak integráltan használom még a cput és meglepően jól teljesít. Régebbi játékokat simán visz, pedig nem erre szántam. (Lineage 2 két ablakkal, 2 monitorral. 😁 Gyönyörűen stabil a terheltségi szint, végig 60%)
Szerintem egy használt 10k alatti kártyát teljesen fölösleges alá tenni, 20k körül érdemes csak mellé nézni valamit ami előre lépés. Én mondjuk egy 1050Ti-t szeretnék mellé a fogyasztás miatt, ugyanis Mini-ITX a rendszerem, csak az most nekem drága. 20k-ig van még jó alternatíva? -
Nestor16
senior tag
Az Intel beszünteti a G4560 processzor gyártását?
-
Nestor16
senior tag
Egyébként tényleg csak 26 GFlopsot tud ez a proci? A nyers számítási teljesítménye ennyi lenne? G4560. Már megvan a konfig és nagyon elégedett vagyok vele, érzésre jó gyors.
-
Nestor16
senior tag
Mit ne mondjak, kőbe vannak vésve itt a szükségletek... min 60 FPS a top játékokban.
Én Core2-ről HD4850 --> majd R270 --> laptop most fejlesztek erre a procira, hogy tudjak végre játszani a kedvenc játékaimmal élvezhető felbontáson, akadás mentesen. Nem is érdekelnek a divatjátékok, legfeljebb ha már eltűnt körülük a hype.
Eddigi kedvencek: Lineage 2, Cod2, Carmageddon, Portal 2(bár ezt még a Thinkpad T500 is viszi), Age of Empires II, Tomb Raider.
Ezeket és további részeket fogom feltelepíteni, kipróbálni.
Amik pedig azóta megtetszettek, de még nem volt lehetőségem kipróbálni: The Witcher, The Elder Scrolls V: Skyrim, GTV V funolni, Half-Life 2, Fallout részei, Civilization, és a régi-régi klasszikusok amik tényleg játékszerűek és nem a virtuális valóságot erőlteti.Ez a Battlefield 1 hype is laikusként nagyon hunyorításra kényszeríti az egyik szemem, ugyanis még az R270-es mellé kaptam egy Battlefield 4 kódot. Hogy lépkedünk visszafelé?
Bár lehet, hogy csak én vagyok igénytelen, de a lényeg, hogy már elérhető áron adott a lehetőség a régebbi nagyobb címek futtatására is, amikhez régen egy vagyon kellett. Manapság pedig már ott tartunk, hogy ha "rámutatok a polcon egy gépre", amire szánok 100-150k-t maximum és mellé a perifériák, max 200 ezer forintból fut minden játék (ez a réteg aki nem ért a gépekhez)! Aki pedig jobban ért hozzá az össze tudja ollózni magának 50-100 ezerért az új gépet (attól függ mi marad a régiből).
Én most ráadásul egy Mini-ITX-et pakoltam össze ennyiből. -
Nestor16
senior tag
Srácok! Egy kérdés.
Downgrade lehetőség van a G4560-nál? Tuning nincs, már tudom. Win 7 se igazán... Szerverként használva még lehetne csökkenteni a feszt. Ezekkel a korlátokkal nem is feltétlenül best buy...
Mit is takar az, hogy a win7 nincs szupportolva? Bugok vagy csak szimplán lassabb egy kicsit?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Új népprocesszor a láthatáron?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest