- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hát igen, arra van...
Már gondolkodtam minden félében...
Ez nagyon tetszene- De ez valami 10ezer $ körül van, nem tudom, hogy két, mondjuk sima elektromos köszörű motorjával megoldható lenne-e, elég gyorsan lehetne-e egyik-másik irányba forgatni.
De valószínűleg a pneumatika lenne a legjobb, annyira azonban nem hajtanám meg, mint a Tied
Valami 10 centi körüli kilengés nekem bőven elég lenne, 5-5 cm. Vagy ennék kicsit több. Meg hát egy lakásban nem sok helyem van ráDe szerintem egyszer úgy is csinálok egyet, ki tudja még milyet...
-
-
Móci
addikt
Nekem is van hasonló... komplett kerettel, egyéb kiegészítőkkel a külső ajtóhoz.
Történt nálam is jópár hardver barkács, csak sajna fotók nem készültek. Pedig amikor flexeztem egy 7000-es radeon bordáját... magán a kártyán! Működött a műtét után!
Mindegy volt neki amúgy is, de ha már gány, miért ne legyen még mókásabb? -
Móci
addikt
Marha jó lett, gratula!
Legjobban a jenga tetszett...
Remélem lesz még sok ilyen barkácsolós cikk, élvezet olvasni az ilyet! -
Stiky
senior tag
A szükség nagyúr. Gratz'!Michael Knight meg KITT elmehet a sunyiba.
-
hcl
titán
Gratula! Ügyes cucc.
Gány a lelke mindennek -
szatocs
őstag
Nem tudom, hogy fogyasztásban hogyan jelentkezne melyik megoldás, én is csak tervezgetek, de egyhamar az aktív cockpit biztos, hogy nem valósul meg nálam, pénz hiányában
Kézifék: Gomb nem nyomódik szét, úthatárolóval van ellátva, éppen megérinti a gombot annyira, hogy lenyomja
De nem tudom, hogy lesz-e módosítva, mert így elég olcsón megvolt, gyakorlatilag semmiből, ha meg elkezdem gányolni, ki tudja hol állna meg. De egyszer biztos lesz utódja.(rev2 v. 2.0
)
-
Skeez
csendes tag
Vellanymotor?
Én alapból erre gondoltam.
Valami olyasmit képzeltem el, hogy egy feedback-es kormány elektronikája vezérelne izmosabb motorokat - értelem szerűen a motoroknak külön tápjuk lenne. Azt még nem tudom, hogy a gamék támogatnak-e 2 vezérlőt egyszerre, gyanítom, nem. Pedig sokat egyszerűsítene a dolgon, így nem kéne külön progit hegeszteni a vezérléshez.Kézifék: - biztos sokan fárasztottak vele, de szerintem érdemesebb csinálnod egy kisebbet, amit a váltó mellé tudsz az asztalra rögzíteni. Azt, hogy ne nyomja szét a gombot a kar, megoldhatod egy puhább gumi- vagy keményebb szivacsdarabbal is, amit a kar és a gomb közé teszel. Így ha erősebben is húzod meg, a gumi (szivacs) elnyel annyi erőt, hogy nem nyomd széjjelfelé a gombot.
Nem utólagos okoskodásnak szántam, mert
Sőt: -
szatocs
őstag
Hát én nem akarom ennyire megdönteni
Az már majdnem repülőszimulátor
Én olyanra is gondoltam, hogy 2 tengely lenne, egy hosszanti, egy meg kereszt irányú, és minden oldalra 1 kar, ami mozgatni tudja. Így ha megvan a súlypont, és jól van kivitelezve a tengelyek elhelyezése, a teleszkópoknak szinte alig kell erőt kifejteniük, könnyen tudnak (gyorsan) tágulni, így elég nagy hatást tudnak kifejteni. Viszont kb 5-7 cm - ben maximalizálnám a mozgásukat minden irányból
-
sekli
addikt
én kitaláltam ám jobbat is, amivel nem csak a cikkben említett maximális 1G érhető el...
Egy olyan szerkezetet kell építeni, ami tetszőleges tengely körül foroghat, és mindig az aktuális erőhatásra merőlegesen forgatod, akkor a centripetális gyorsulás lehet nagyon-nagy is... Elméletben..., gyakorlatban ez jobban hasonlítana egy űrhajós kiképzésre...
-
sekli
addikt
Hát igen, minimum...
Bővebben: Link
-
Skeez
csendes tag
Hi!
Tök jó így a kormány!
A kézifék viszont elég barkács lett, de az ötlet itt is jó. Szerintem kisebb méretű szebb lenne.
Az ülést feltétlenül írd meg, ha elkészült- ilyesmire nálunk is lenne igény, amolyan USB-ről vezérelt motorokkal ellátott fajtára. A force-feedback miatt. -
Keiichi
csendes tag
Nekem első képről ez jutott eszembe :
DZSENGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
-
3.Aragorn
addikt
Nagyon tetszik a munkád.
-
D.Orion
veterán
A kézifékes home made-ed is elismerést váltott ki belőlem, de ez! Ez aztán az igazi respect!
Bele se merek gondolni, hogy mi lenne, ha repülőgép szimulátorral tolnád. Ott aztán lehetne különböző házi barkács cuccokat használni a különböző mutatványokhoz.
-
szatocs
őstag
Mod a cikkben: 5. kép jobb pozícióba forgatva
-
szatocs
őstag
válasz
Mr.Csizmás #11 üzenetére
Nem volt megfelelő súlya a daraboknak, hogy játékra alkalmas legyen, így meghagytam, hátha jó lesz valaminek még - hát eljött ez a pillanat
-
Mr.Csizmás
titán
Hát ez K...AJÓÓ
A Logitech 100 fős mérnökgárdája elmehet a sunyiba
A tré-hóm marketing pv ajándéka meg azt kapta, amit érdemelt - recycling
-
Lewzke
őstag
Nagyon kreatív , szép munka
-
ViKo.B
csendes tag
"Ami még hiányzik, az 4 db megfelelő méretű csavar, igaz most sem zavar, nem gátol semmiben, de annyit megér, hogy még jobban nézzen ki."
ööö flex esetleg? -
Frenky89
addikt
A váltón lévő gombok miért nem megfelelőek erre a célra?
-
sto1911
veterán
Gratula, a kezifeknel joval visszafogottabb kidolgozasu ugyan, de ertekebol nem veszit
BTW, uolyan billentyuzeted van, mint nekem, de nekem mar 1 tonkrement 3 honap alatt, a masiknak is lesz valami baja, ugy erzem. Neked mukodik rendesen?
-
total90
veterán
Ütős lett,szinte mint ha gyárilag ott lenne.Egyszer csak a Logitechnél megjelenik valami hasonló
Egyébként az írás is jó
-
szatocs
őstag
2x ment
-
szatocs
őstag
Szabalom itt is védve
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN