Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Most nézegettem vissza a képeket, amiket az A300-zal csináltam. Lehet mégis megcsináltatom, nem hiszem hogy ez a képminőség egy bridge-től elvárható.
Amúgy sem volt vele eddig semmi probléma, azt hiszem nincs is okom megválni tőle. -
k.
őstag
Egyedi esetről tetszett hallani?
Ismerősöm Sony fényképezőjében 30k expó van, egy sima 2000ben készült kis kompakt(1.3 megapixel).
Nekem 2 Sony van, egy Bridge(ritkán használom 5k expo) és egy kompakt 9k expo(inkább anyám használja, én már szifonnal tolom). Semmi bajuk. És egyik sem fapad modell volt.
Elviszed szervízbe, aztán ott megcsinálják.Jah eladás elötti hasonló sztori:
Volt egy Sony kameránk. Nem használtam, de tényleg egyáltalán, ha 3 kazit vettünk vele fel 7 év alatt.
Eldöntöttem, eladom. Lefotóztam, megcsináltam a hirdetést, erre tönkrement a kijelzője. De úgy pont akkor. Gondolom nem akart mással élni -
myteve
tag
Nem fura ez, a gépek pár százalékával előfordul, hogy nagyon hamar adja meg magát a zár. Minden márkánál lehetséges, csak valahol nagyobb a százalék.. Hallottam már nikon D3s-ről is, ami 600 kép után adta meg magát.
-
Иван
őstag
6000 (hat ezer) kép? Az elég gyengusnak hallatszik, pedig nem értek hozzá semmit. Szerintem mi a gépeinkkel (beleértve apa pana fz50-es monstrumát meg a kicsi kodak zsebgépet) fejenként ellőttünk már tízezreket...
-
xXspeakerXx
csendes tag
Már a sony se sony...
-
máyköl
veterán
Elég gyengék akkor ezek szerint a Sony zárak...
A Nikon-Canon zárak 100.000 expó körül szoktak menni, ha nem tovább...
-
Alexios
veterán
Sony
Amúgy szerintem márkaszervízhez érdemes vinni, de arra készülj hogy nem 10k lesz a csere.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2008 november tájékán vettem újan egy Sony A300 digitális tükörreflexes fényképezőt. Az elmúlt 3 év alatt kb 6000 kép...
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest