Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
centralis
újonc
Szia! Végig olvastam az írásod.Igen, vannak olyan úgynevezett "felkérések" amiről írsz.
A lényeg, tetszett a tényfeltáró, más kezdők által is megszívelendő tanácsok sokasága. Értve itt az útvonal tervezés bonyolultsága, GPS megbízhatósága? A sorok között olvasva is tanulni lehet tőled.
Én 56 éves vagyok /elvált, tehát független mindentől/ megszereztem minden kártyát, papírt ami kell a nemzetközizéshez. 36 éves jogosítványom van. Nemzetköziben kezdő.
Jelentkeztem egy hirdetésre ahol így is felvételt nyertem. /akkor még nemértettem miért/
A megbeszélt ídöpontban jelentkeztem a telephelyen, megtörtént a jármű és a dokumentáció átvétele, minden ami kell,/engedélyek,rakomány rögzítők,tartalékok anyagok,kártyák,stb/ Ez egy 7,5-ös jármü volt.
Ez megvolt, mondták hogy menjek haza a kocsival, pakoljak be mindent. GÓ haza, pakolás,hálózsák,stb.
/vannak kamionos ismerőseim, nagyából tudtam mit kell össze gyüjtenem/
Ez megtörtént. Szokásos sms értesítés, ha kész vagy. Válasz.OK.
Az alap felállás:
Mivel kezdő vagy, kapsz egy 3-4 napos BÉBI-fuvart. OK. Úgyis készültem anyagiakkal,kajával,ruhával.
Leparkoltam és vártam. Délután jött egy hívás, Expressz Angol, Ausztria felrakó 4-kézben. Vállalod?
Kezdőként mit mondhat az ember? OK. Akkor gyere vissza a telepre, átszállás 12-t-ba.
Megtörtént. A telepen találkoztam a társammal, Egy volt munkatársam , örültem neki hogy nem egy vadigennel kell lennem. Kár volt örülnöm! Én segítettem neki letenni a GKI-vizsgát.Elláttam minden fontos anyaggal.
Jármű: 12-t IVECO, EGYFEKVÖHELYES. Aki tudja,érti!
Tovább: Felrakás megvan, indulás CALAIS-Komp. Franciában közli a munkatárs, ő, angolban nem vezet.
4-kéz bukott, DOVER-ban nekiáll irányítani, na akkor igértem meg neki, hogy pofán verem.
11 napot voltam fuvarban vele.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Azt hitted a Le Mans-i 24 órás autóverseny kemény? Próbáld ki a furgonozást....
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest