Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hat nem tudom, en most akarom a jelenlegi CM Storm Enforcer hazamat cserelni a jobb hutes erdekeben, mert ez se tul tagas haziko, es tagasabb hazakrol neztem tesztet, es jobbak voltak az enyemtol nyilvan tobb venti fer a nagyobb hazakban, ellenben a kisebb hazba meg nem birsz annyi ventit beletenni. ( nincs akkora szellozes ) Szoval most nem ertem a te allitasod

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi hangfal építés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jogász topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE C200 Glass
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Regen volt akkor hogy hangosabbak voltak, de akkor manapsag mar el lehet ezt is erni. Sose volt Mini itx hazam, de regen hallottam hogy hangosak egy kicsit, es ebbol indulva mondtam, de akkor igy mar visszavonom ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)