Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hat nem tudom, en most akarom a jelenlegi CM Storm Enforcer hazamat cserelni a jobb hutes erdekeben, mert ez se tul tagas haziko, es tagasabb hazakrol neztem tesztet, es jobbak voltak az enyemtol nyilvan tobb venti fer a nagyobb hazakban, ellenben a kisebb hazba meg nem birsz annyi ventit beletenni. ( nincs akkora szellozes ) Szoval most nem ertem a te allitasod

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Regen volt akkor hogy hangosabbak voltak, de akkor manapsag mar el lehet ezt is erni. Sose volt Mini itx hazam, de regen hallottam hogy hangosak egy kicsit, es ebbol indulva mondtam, de akkor igy mar visszavonom ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)