- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ha már "Full extrás"-ak ezek a házak, miért nem lehet távirányítót is mellékelni hozzá egy sima infra vevőt kell csak beépíteni a ház elejébe, főleg ha a nappaliba szánták a tervezői. OK, tudom lehet venni külön távirányítót, pl Logitech Harmony család, meg vannak rádiós mini billentyűzetek is, de a Full extrába számomra ez is beletartozna. Ha jól emlékszem a Zalman-nak voltak olyan házai, amihez járt távirányító.
A másik dolog, egy SFX tápot nem lehetne modulárisra készíteni? Én munkatársamnak raktam össze egy kis méretű gépet, dvga nem is kellett bele, és moduláris tápot vetettem vele, kb egy kábellel megoldottam mindent az ssd-t meg a hdd-t is, töredéke madzag maradt csak a házban, szóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- E-roller topik
- PlayStation 3
- Magisk
- Suzuki topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Videó stream letöltése
- Monitor hiba topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest