Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ha már "Full extrás"-ak ezek a házak, miért nem lehet távirányítót is mellékelni hozzá egy sima infra vevőt kell csak beépíteni a ház elejébe, főleg ha a nappaliba szánták a tervezői. OK, tudom lehet venni külön távirányítót, pl Logitech Harmony család, meg vannak rádiós mini billentyűzetek is, de a Full extrába számomra ez is beletartozna. Ha jól emlékszem a Zalman-nak voltak olyan házai, amihez járt távirányító.
A másik dolog, egy SFX tápot nem lehetne modulárisra készíteni? Én munkatársamnak raktam össze egy kis méretű gépet, dvga nem is kellett bele, és moduláris tápot vetettem vele, kb egy kábellel megoldottam mindent az ssd-t meg a hdd-t is, töredéke madzag maradt csak a házban, szóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest