Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ha már "Full extrás"-ak ezek a házak, miért nem lehet távirányítót is mellékelni hozzá egy sima infra vevőt kell csak beépíteni a ház elejébe, főleg ha a nappaliba szánták a tervezői. OK, tudom lehet venni külön távirányítót, pl Logitech Harmony család, meg vannak rádiós mini billentyűzetek is, de a Full extrába számomra ez is beletartozna. Ha jól emlékszem a Zalman-nak voltak olyan házai, amihez járt távirányító.
A másik dolog, egy SFX tápot nem lehetne modulárisra készíteni? Én munkatársamnak raktam össze egy kis méretű gépet, dvga nem is kellett bele, és moduláris tápot vetettem vele, kb egy kábellel megoldottam mindent az ssd-t meg a hdd-t is, töredéke madzag maradt csak a házban, szóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bitcoin topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android játékok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest