- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Te amúgy beszélni kicsi angol? Mert itt nem tényként közlik. Ellenben itt a PH-n
egy házigazda teljes magabiztossággal, tényként közölte. Elég nagy különbség.Én nem követelem a szerző fejét! Uis már megszoktam az évek során, hogy az
állításait fenntartásokkal kell kezelni, esetleg még azt sem elhinni, amit kérdez.
Csak röhej, hogy ha "nem jön be", utána sosem kér elnézést, s tovább folytatja.Szóval AMD "belebegtette", valaki meg tényként leközölte, és ez az AMD sara?
Ha úgy járt volna el, mint a linkelt portál, ahol tökéletesen megmutatják ennek a
"lebegtetésnek" a bizonytalansági faktorát, nem is lenne gond: találgatás sebaj!Egy találgatásnál illene jelezni, hogy találgatás, nem kioktató stílusban odalökni
a fórumozók elé, hogy ez mindig is így volt tervezve, közismert tény, és így lesz!Vagy érted a különbséget, vagy nem. Ennek fényében én a most "belebegtetett"
GPU-ra kiterjesztett "megatextúrázásra" csak látványosan legyintek egy nagyot
sejtvén, hogy ebből sem lesz forradalom... Igen, az a 8800GTX az forradalmi volt
a maga idejében. (Akkor még bőven ATI kártyáim voltak. Tán pénzem se volt rá.)Sorolhatnám azokat a víziókat, amik nem jöttek be. S csak egyetlen céljuk volt,
hogy vegyél AMD hardvert... Én egész addig vettem, amíg azt érte meg venni ill.
amíg versenyképesek voltak: ár/teljesítmény pl. ha árérzékeny vagy. Részemről
azt szeretném, ha megint azok lennének! (Öreg nV kártyáim vannak, amikor az
idejük lejárt, jó lenne, ha nem csak egyfélét lehetne választani...) De, ha a Prey
miatt vártam volna a Vegára, hallgatva a helyi szakira, félre lettem volna vezetve!Az ilyesmit kicsiben az aprón üzletrontásnak minősítik, és moderálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest