Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VHS digitalizálás
- Kalandor: ALZA vagy eMAG?
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Szerintem is.
#2:
Jó ötlet én is gondolkodtam rajta anno. link. Nem kell vanilla. Itt általában van friss kernel. Meg driverek is.
-
Lassan mar en sem. Azt nem hiszem el, hogy nem jott elo nekik, hogy 3rd gen Intel IGP-n intenzivebb hasznalat mellett (XBMC openGL felulete) borul az egesz. Meghozza annyira, hogy tovabb meg egy sima konzol sem erheto el.
Syl: Inkabb kihagyom kompletten az ubit.
Hasonlo csalodas az fglrx, ami most mar nem fagy meg, de cserebe nem kezeli a kepernyo valtasokat automatikusan, ha a dokoloba rakom vagy kiveszem a laptopot.
-
Hát, az ubuntun már meg se lepődök. Elég fura irányba ment el ez a disztrib.
-
Syl
nagyúr
Vagy használni kendek professzor szerszámát
Részletek az ubuntu topicban.
-
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
XBMC Frodo (12 beta) ala akartam valamit, ami kezeli rendesen a Cinergy HTC tunert. A vegeredmeny egy hibrid lett. 12.04 LTS-bol jonnek a programok, az XBMC-t igy le tudom deb-kent tolteni, de a kernel a 11.10-bol kerul ki. Most keszult el a rollback es kopp-kopp latja a tunert (Mar 5 mux-ot vegig is scannelt) es az XBMC sem fagy le.
Fedora-val meg igazan nem lennek sokkal elorebb. Azon viszont elgondolkoztam, hogy kicsontozok egy CentOS-t, kap valami jo friss ropogos Vanillat es hajra.
update: A DVB-C is megy
-
Speeedfire
félisten
Akko' má' inkább fedora desktopra. Ha meg konzolosan használtad az ubi-t, akkor megérdemelted.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem szép, de hasznos lehet. Ha egy elhamarkodott upgrade után félig feltápászkodó rendszert sikerül előállitani, akkor...
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Eladó i3-13100f/ASRock Z690PG
- Folyadék hűtés alkatrészek (Komlett hűtőrendszer)
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest