- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Psszt... Azért "annyival" nem több a..., hogy...
A vmware nem igazán "approved", ha érted, mire gondolok... még ezeket a "fantasztikumokat" is nehéz lesz átvinni a tű fokán, de esélyesebb.
Hajlik az újdonságok felé a "csipetcsapat". Meg azért egyre többször a "Nagy" is.
Ezt a ZFS-t még megkukkantom.[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
Hm. Teljesen okésnak fekszik. (Cobian)
Nem csalódtam benned.Amúgy a fő szempont, hogy minél költséghatékonyabb megoldást találjak.
Habár, ez azt hiszem minden, csak nem meghökkentő kérelem.Amúgy ez sem lenne "annyira" rossz... mármint,
ha GUI alapú oprendszer eg. stick-en...
Titkos vágyam, hogy legalább a mi "osztályunk" térjen át (nemhivatalosan) a Win-ről
a Linuxra (akár Live) és létrehozhassunk szépen egy "workaround" programcsomagot,
ami egységes, könnyen adminolható és nem lehet benne barmolni. Mármint a "usrusr"-nek.
Persze, ez erősen "álomszerű" jelenleg
Nem arra halad (még) az üzletpolitika.
Már attól könnyesre érzékenyültem, amikor megtudtam, hogy a FF-ot generál kötelezővé tennék.Köszi mindent!
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
Hmm... kösz a felvilágosítást, így már minden tiszta!
Sajnos a tárhely+szerveroldal jelen esetben nem játszhat.
A "kliens" jelen esetben mindössze egy programcsomag, Win alatt.
Annak vannak fájljai, pontosabban az sem lenne badarság, hogyha valóban a teljes főklienst (a sallangjaitól mentesen) le lehetne menteni visszaállításra.Akkor nekiállok és tanulmányozom ezt a Nexentát.
Utolsó kérdés:
Partíciórejtést mennyire támogat? Vagyis mount-unmount technikát.
Képes rá? Vagy lehet bele valahogy "implementálni"?... Most futottam át; gondolom az "adduser-group..." jogosultságok beállítása
lehet képes ilyesmi csodákra.
Mármint, ha azon keresztül lenne megoldva.A lényeg az volna, hogy két kritériumnak feleljen meg:
1. Rejtett, le-felcsatolható partíció(k) támogatása. Esetleg jogosultságok kezelése mint pluszfunkció...
2. Ne kelljen hozzá semmilyen más (főleg külső v. aktív hálózati) erőforrás mint a "gazdaeszköz", jelen esetben egy 4-8 Gigás Pendrive.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest