- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Hm. Teljesen okésnak fekszik. (Cobian)
Nem csalódtam benned.Amúgy a fő szempont, hogy minél költséghatékonyabb megoldást találjak.
Habár, ez azt hiszem minden, csak nem meghökkentő kérelem.Amúgy ez sem lenne "annyira" rossz... mármint,
ha GUI alapú oprendszer eg. stick-en...
Titkos vágyam, hogy legalább a mi "osztályunk" térjen át (nemhivatalosan) a Win-ről
a Linuxra (akár Live) és létrehozhassunk szépen egy "workaround" programcsomagot,
ami egységes, könnyen adminolható és nem lehet benne barmolni. Mármint a "usrusr"-nek.
Persze, ez erősen "álomszerű" jelenleg
Nem arra halad (még) az üzletpolitika.
Már attól könnyesre érzékenyültem, amikor megtudtam, hogy a FF-ot generál kötelezővé tennék.Köszi mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest