Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A C64 mellé nekem volt először egy monokróm Commodore monitorom, hát már nem tudom elképzelni, hogy hogyan "bírtam", de akkor mégis "fantasztikus volt".
Aztán jött egy kis fekete-fehér Junoszty TV, de még azon is mérföldekkel jobb volt. Végül pedig egy Németből hozott "nagy" színes TV-n kötött ki.
Amúgy nemrég láttam egy zsibvásárban egy első generációs C64-et, nem kicsit megdöbbentem, hogy "hogyan/honnan kerülhetett ez ide". De nem volt valami bizalomgerjesztő az eladó "kirakata", meg amúgy sem sok esélyt láttam volna arra, hogy még működhet, úgyhogy csak távolról nézegettem...
(Meg amúgy is nekem C64/II-őm volt, úgyhogy nálam az az etalon
...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Projektor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Drón topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Futás, futópályák
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
...)