Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Szerintem szakirány, tanszék/intézet és egyetem függő a dolog. Na, meg a vezetéstől is, hogy mit enged meg és mit nem. Régen (kb. 10 éve) még elképzelhetetlen volt hogy valaki egyetemi tanár (professzor) lehessen MTA doktori fokozat nélkül, ma már minden gond nélkül lehet az ember. Tanszék/intézeti igazgató se lehetett senki más csak egyetemi tanár, ma már egyetemi docens is lehet. Mondom, sorolhatnám napestig a dolgot. Ma már csak az MTA tagság megy kihalási alapon, az összes többi pozícióra kanalazni kell az embereket össze.
Nagyonsok értelmiségi, diplomás elit vándorol ki Nyugat-Európába vagy USA-ba post-doc vagy esetleges oktatói ösztöndíjjal. Oda is nagy igény van a tudásból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest