Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Szerintem szakirány, tanszék/intézet és egyetem függő a dolog. Na, meg a vezetéstől is, hogy mit enged meg és mit nem. Régen (kb. 10 éve) még elképzelhetetlen volt hogy valaki egyetemi tanár (professzor) lehessen MTA doktori fokozat nélkül, ma már minden gond nélkül lehet az ember. Tanszék/intézeti igazgató se lehetett senki más csak egyetemi tanár, ma már egyetemi docens is lehet. Mondom, sorolhatnám napestig a dolgot. Ma már csak az MTA tagság megy kihalási alapon, az összes többi pozícióra kanalazni kell az embereket össze.
Nagyonsok értelmiségi, diplomás elit vándorol ki Nyugat-Európába vagy USA-ba post-doc vagy esetleges oktatói ösztöndíjjal. Oda is nagy igény van a tudásból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest