Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dynamicrossh
tag
Arról meg ne is beszéljünk hogy történtek komolyabb emelések az elmúlt években, tudom nem annyi mint amit a kormány megígért, de azért elég komoly emelésekről beszélünk, a színvonal meg még inkább zuhan. Tehát így nem igazán van vitaalap hogy ők mire fel akarnak több pénzt. Én azt látom hogy mindenre csak a fintorgás megy, akármennyit emelnek, de azért gondolkozzunk már. Egy top menedzser fizetését még sem kaphatják meg, bár némelyik azt is kevesellné. De aki sok pénz akar el lehet menni dolgozni. Én láttam olyan tanárt aki nagy mellénnyel volt hogy ő kimegy londonba mosogatni mert ott majd jól keres meg laza meló kevesebb stressz, egy hónapot nem bírt ki aztán kuncsorogta vissza magát mert túl kemény volt a munka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest