Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
aSzakember
üzenetére
tényleg, a sima lvl10re gondoltam, a GT annak az erőteljesen olcsósított variánsa, szerintem nem ér 60kt.
ízlések és pofonok
. nekem is egyébként egy CM házam van márciusban öt éve, és szerintem még egy ideig meg is fogom tartani, jó dolog a Cosmos
. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
aSzakember
üzenetére
izé, lvl10gtt én nem láttam erre 150k alatt, a limited pedig kb 250+k. annak még a Cosmos 2 sem direkt konkurense, nemhogy valamelyik haf.
a Fractalok a maguk minimalizmusában egyébként paradox módon szintén elég feltűnőek lehetnek, ha a látogató eljut addig, hogy valahol van egy elég erős gép a szobában, de nem hallatszik és nem látszik túlzottan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Futás, futópályák
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. nekem is egyébként egy CM házam van márciusban öt éve, és szerintem még egy ideig meg is fogom tartani, jó dolog a Cosmos