Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Ez az egy szerintem is nagyon gáz. Egyszerűen annyira látszik hogy műanyagból van bizonyos helyeken, hogy én képtelen vagyok azonosulni a "minőségi anyaghasználat" kijelentéssel. Minden mást készséggel elhiszek a házról, de ezt az egyet nem. Persze kérdés mihez viszonyítunk. Egy táppal együtt 6k-ért utánadvágott lcpowerhez képest biztosan minőségi.
Én egyébként a rengeteg ventihelyet sem preferálom. Elég 1-2 előre, meg 1 nagy hátra, maximum oldara mégegy, de már az is felesleges. A ház tetején meg egyenesen utálom ha lyukak vannak. Sose lehet tudni, mikor borul rá a kóla a gépre, aztán b***hatod ez egészet.
-
RevolutioN2
tag
galaxy note-tal fotóztam és vakkuval. Hidd el, hogy ekkora különbség nincs a két fekete között. Holnap napfénynél lövök egy vakku nélküli napfényes képet, remélem azon látszani fog. Gagyinak pedig élből nem nevezném, mert egy rendkívül jóminőségű ház.
zolee5016:
Nem tudom milyennek kellene lennie egy tipikusan csend orientált háznak?
Egyébként meg, ha elolvastad a cikk elejét ez egy teljesen szubjektív bemutató, ami tartalmazza az én igényeimnek való megfelelőséget azaz, egyszerü letisztult és nem feltűnő. Ha olyat akartam volna akkor tuti nem ilyen házat veszek. Ja és ha drága a letisztultság akkor egy Lian Li ház jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi