Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Döglött Róka #214 üzenetére
Mint a Hofi-vicc:"már megint nincs rajta sapka..."
Neem, amúgy ez nagyon jó kis játék, nem tehet róla, hogy önmaga konkurrenciája, és mindig feljebb kell rakni az saját maga által magasra rakott lécet. A nyafogásom inkább annak szól, hogy vannak olyan húzásai a játéknak, ami az előző részekben is benne volt. Az apró akadások, a frusztráló ellenfelek, stb. Ez a sorozat mindent kihozott a hülyegyerek-szimulátor zsánerből, amit csak ki lehetett. Nem a Horizon-sorozat tehet arról sem, hogy érdemben túl sok sportkocsi nem került gyártásba a 2018-as rész óta, és három év alatt a villanyautók óriási a teret nyertek, a belsőégésű motoroknak meg leáldozott. Jeremy Clarkson már a Motorsport 4-ben valami ilyesmiről hadovált, hogy mi az utolsó benzinagyak már csak a kanapén hokizhatunk a csodaautóinkra mert a jövő nem erről fog szólni (elismerem, a fordítás nagyon szabados volt) Amúgy keveslem a kocsiszámot, az meg erősen megemeli a pulzusomat, hogy egyes, ikonikus darabokat vagy a Barn Find-be, vagy a heti kihívások közé suvasztották, hadd szenvedj értük feleslegesen, mikor a 4-ben alapból megvehetted őket.
Én már inkább a Motorsportot várom, az meg a kocaszimek királya. Azt már érdemes kormánnyal, belsőnézetből játszani, ezt még nem. (Valahogy nem hozom ki a hálóból az állványt meg a 920-ast emiatt - viszont beviszem a XS-t oda...) -
muxi-muxi
senior tag
A heti kihívások némelyike mazochistáknak való. Highly skilled ellenfelek bárhol-bármikor legyorsulnak, stresszelhetek az utolsó kanyarig, mikor vágódik be egy mellém. Régen az NFS-ekben volt ez a "gumiszalag"-megoldás. Tök mindegy mennyivel repesztesz, nem fognak drámaian lemaradni. Az a minimum, hogy az osztály végéig (pl. 800) ki kell tuningolni a kocsit, és mókolni is kell a beállításokkal. (pl. scramble körpályán a váltót állítgatni, lengéscsillapítót-gumit cserélni). Az tök oké, hogy a sima versenyeken lehet állítgatni a nehézséget, de ne legyen má' az extraverseny autofelláció... (Hozzáteszem, a négyben ugyanígy volt.)
-
muxi-muxi
senior tag
A mikro stuttering úgy látszik, az összes Forzát végigkísérti. Kezdem azt hinni nem is bug, hanem feature
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
DeathAdder #115 üzenetére
Kb. hét gigát nyel le 3840X1600-ban, szóval nem vészes, még 4K-ra is elég lehet a nyolc, ami a hetveneseden van.
-
muxi-muxi
senior tag
Megvettem tegnap este, többé-kevésbé egyet is értek a teszttel. Engem elsősorban amiatt érdekel a játék, hogy mit fejlődött a grafikája. Szebb lett, tagadhatatlan. Ám ami a tartalmat illeti, abban a tesztelőnek bizony igaza van. Ez a legnagyobb autós franchise X-en, ebbe már nem lehet többet beletenni, így is minden "szebb-jobb-nagyobb". A mexikói helyválasztást nem igazán értettem, ám átgurulva rajta rájöttem, h nem hiányolhatok semmit, maximum a havas részeket (mondjuk pont pont azzal kezd a játék, és pont útálom a havat
). Japánnak jobban örültem volna, elvégre ott is komoly autós kúltúra van.
Háromévente kiadni 80-100 eurót egy igen jóféle árkád címért szerintem nem túlzás. A kérdés inkább csak az, hogy háromévente milyen nóvumok jönnek autók szintjén és ebben az elektromosság térnyerése miatt egyre kevesebb élvezet lesz.
A legjobb hülyegyerek-szimulátor evör, báár a Test Drive Unlimited házvásárlásait még mindig hiányolom... Bocs, benne van... Na jó, akkor a ruhákat. Nincs mibe belekötnöm, cink.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ötödik sebességbe kapcsol az Xbox Game Studios és a Playground Games nyílt világú autós sorozata. A fesztivál ezúttal Mexikóban pörgeti a motorokat és a zenét.
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest